Átigazolási hírek: Elismert kapus Liverpoolban?


Marseille-ből a Mersey partjára?

Francia hírforrások szerint Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere ajánlatot tett a Marseille kapusáért, Steve Mandanda-ért, aki januárban érkezhet Simon Mignolet helyére. A harminc éves hálóőrt háromszor is a francia bajnokság legjobb kapusának választották és nyáron lejár a szerződése.

Ez azt jelenti, hogy ingyen eligazolhat, de ha már januárban csapatot vált, akkor a Marseille kasszírozhat érte némi pénzt. Ugyanakkor arról is hallottunk már, hogy Klopp majd nyárig vár egy új kapus szerződtetésével, aki lehet akár Marc-Andre ter Stegen a Barcából, vagy a kölni Timo Horn.

 

Bázelből Londonba?

ACF Fiorentina v FC Basel 1893 - UEFA Europa League : News Photo

Sajtóhírek szerint Mohamed Elneny, a Bázel középpályása a transzferablak nyitását követően azonnal az Arsenalhoz szerződhet, mert Arsene Wenger szeretné megerősíteni az Ágyúsok középpályáját. 

Elneny-t nagy tehetségként tartják számon és Wenger abban bízik, hogy öt millió font elég lesz a megszerzéséhez.

 

City-ből a City-be?

FBL-ENG-PR-LEICESTER-SUNDERLAND : News Photo

Ez a cikk nem lehet teljes az éppen aktuális pletyka nélkül Jamie Vardy-val kapcsolatban. Az angol sportsajtó arról cikkezett vasárnap, hogy a Leicester City támadója harminc millió fontért (!) cserébe a Manchester City játékosa lehet.

Azért ne vegyünk mérget arra, hogy ez megtörténik majd.