Átigazolási hírek: Eligazol a MU fiatal sztárja?


Januzaj távozik?

A Manchester United szurkolói már dalba foglalták Adnan Januzaj nevét, de könnyen lehet, hogy hamarosan búcsúzniuk kell új kedvencüktől. Az Aston Villa ellen győztes gólt szerző középpályás ugyan a Newcastle ellen is pályára lépett, de úgy hírlik, hogy az Everton mindenképp szeretné őt magához csábítani.

Jó igazolás lenne. Roberto Martinez úgy nyilatkozott, hogy a transzferablak zárása előtt még szeretne játékosokat igazolni és a United meggyőzhető lehet arról, hogy eladja a fiatal belgát.

 

Esélytelen Neymar szerződtetése?

A Manchester United szurkolói lázba jöttek a hétvégén, na persze nem csapatuk „sziporkázó” játéka miatt, amit a Newcastle ellen mutattak be, hanem attól, hogy a pletykák szerint Neymar a MU-ba igazolhat. Különböző forrásokból is azt lehetett hallani, hogy a brazil játékos szívesen otthagyná a Barcát az angolok kedévéért, ugyanakkor (és ez elég fontos részlet) Luis Enrique élből cáfolta ezt a híresztelést.

Durva lenne. Neymar számára nagy kihívást jelentene a Premier League-ben futballozni és a MU hagyományai is csábítóak lehetnek számára. Ugyanakkor ebben a szezonban már biztos nem történhet meg egy ilyen kaliberű átigazolás, a következő nyár viszont tartogathat némi meglepetést.

 

Megvan Stones utódja

Ramiro Funes Mori ott ült hétvégén a Goodison Park lelátóján és nem kell arra sokat várni, hogy a pályán is viszontlássuk. A River Plate végül 5,5 millió fontért cserébe engedte el a 24 éves játékost, aki már csak az angol munkavállalási engedélyre vár.

Jose Mourinho megszerezte John-t. Így is lehet értelmezni a dolgot. Mindenesetre az Everon biztos nem a padra igazolt védőt...

 

Zaza és a West Ham

Slaven Bilic soha nem csinált titkot abból, hogy csatárt akar igazolni és nagyon úgy fest, hogy végre szerzett egy támadót. Simone Zaza ugyan a Juventusba igazolt a nyáron, de az olasz klub egyből kölcsönadhatja őt Észak-Londonba.

Milyen játékos? Az előző szezonban húsz gólt szerzett a Sassulo színeiben, és a válogatottban is bemutatkozott. Minőséget és gólokat hoz majd magával.