Átigazolási hírek: Dühös a MU védője


Evans dühös

Jonny Evans igencsak megorrolt klubjára, ugyanis a Manchester United nem hajlandó engedni a játékos 12 millió fontos vételárából. A védőt vinné az Everton és a West Brom is, de csak maximum nyolc millió fontért.

Lesz ebből kompromisszum? Remélhetőleg. Evans sokkal jobb hátvéd annál, mint amilyen a megítélése napjainkban. Viszont rendszeres játéklehetőség kéne neki és ez az Everton, vagy akár a West Brom színeiben is megvalósulna.

 

Ramos aláírt

Audi Cup - 'Real Madrid v Tottenham Hotspur' : News Photo

Persze nem a MU-hoz. Az elmúlt hetek történéseit figyelembe véve egyáltalán nem meglepő, hogy Sergio Ramos szerződést hosszabbított a Real Madriddal.

Sokkoló!  Na jó, nem. Ramos ügyesen használta ki a United érdeklődését arra, hogy jobb feltételekkel hosszabbítson szerződést a spanyol fővárosban.

 

Otamendi már csomagol

Valencia CF v AS Roma - Preseason Friendly : News Photo

A Manchester Unitednak nincs szerencséje a belső védőkkel. Sokáig arról volt szó, hogy leigazolják a valenciai Nicolas Otamendit, ehhez képest a hátvéd inkább a városi rivális City-t választotta. Mindeközben az is kiderült, hogy Eliaquim Mangalát kölcsönadják a spanyol csapatnak.

Érdekes. Az. Mangala gyengén játszott az előző szezonban, de a felkészülési meccsek alatt már mutatott biztató jeleket. Otamendi viszont egy nagyon jó védő.

 

Asier az Anfielden?

Elche FC v Real Madrid CF - La Liga : News Photo

Az idei nyár egyik véget nem érő átigazolási története a Liverpool és a Real Madrid középpályása között zajlik. Asier Illarramendi most viszont tényleg a vörösöké lehet, miután a Real leigazolja Mateo Kovacic-ot az Interből.

Amúgy kell ő nekik? Nos, nagyon úgy fest, hogy Lucas Leiva elhagyja Liverpoolt, szóval Illarramendi hasznára lehet a csapatnak.

 

Révbe ér a Spurs?

Watford v West Bromwich Albion - Premier League : News Photo

Még egy hosszú történet végére kerülhet pont a héten: a Tottenham végre tényleg megszerezheti a West Brom támadóját, Saido Berahinót – bár az érte először ajánlott 15 millió fontnál lehet, hogy többe kerül majd.

Kane és Berahino elöl? Jól hangzik, nem? Berahino gyorsaságára nagy szüksége van a Spurs-nek.