Átigazolási hírek: Draxler Angliában folytatja?


Harc Draxlerért 

Julian Drexler januárban már a Premier League-ben játszhat, de hírek szerint nem az Arsenalban (előzetesen erről lehetett hallani), hanem a Liverpoolban folytathatja. 

Ennek legfőbb oka, hogy vörösök nélkülözni fogják Sadio Mane játékát az Afrika Kupa alatt és egyúttal készülnek a Philippe Coutinho utáni időszakra, aki a Barcelonába vagy a Real Madridba szerződhet.

Draxler betöltheti azt az űrt, amit ennek a két játékosnak a hiánya okoz majd. Persze még semmi nem biztos a német válogatott futballista ügyében, az is lehet, hogy a PSG-ben köt ki. Az Arsenal látszólag már lemondott róla és inkább Marco Reust környékezi meg (de őt is csak akkor, ha Özil nem hosszabbít).

 

A Chelsea kapusát figyeli a Real

A Bajnokok Ligája címvédő Real Madrid hosszú távon Thibaut Courtois-val oldaná meg a kapuskérdést, de csak nyáron tesznek majd lépéseket az átigazolásával kapcsolatban.

Madridban sokáig David de Geát szerették volna megszerezni a Manchester Unitedból, de most már Courtois is megfelelne nekik. Persze ehhez a Chelsea-nek is lesz majd egy-két szava és a hírek szerint az sem különösebben hatja meg őket, hogy a pénz mellé még James Rodriguezt is megkapnák.

 

Nagy halat fogna a West Ham

Slaven Bilic nyáron már megpróbálta a West Hamhez csábítani Carlos Baccát, de akkor ez nem jött össze. Azóta viszont Bacca kevésbé számít meghatározó játékosnak és ez növeli annak az esélyét, hogy Londonba csábítják.

A West Hamnek nagy szüksége lenne egy épkézláb támadóra, hiszen Andre Ayew és Andy Carroll is erőnléti gondokkal küzd, míg a nyáron kölcsönvett Simone Zaza finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Bilic nemrég a sajtóban is megerősítette, hogy még mindig képben van a 30 éves kolumbiai csatár leigazolása.