Átigazolási hírek: A Dortmund keresztbe tehet Kloppnak


Ugyanaz a játékos kellene mindkét klubnak

Mahmoud Dahoud Liverpoolba igazolásáról igen sokat lehetett hallani mostanában. A Borussia Mönchengladbach középpályása remek formában van ősszel és Jürgen Klopp szívesen látná őt az Anfielden már januárban. 

Ugyanakkor nem csak Kloppnak fáj rá a foga, hanem a hírek szerint a német mester előző klubja, a Dortmund is vinné a játékost. A sárga-feketék Ilkay Gündogan helyére keresnek valakit, hiszen mint az köztudott, ő nyáron a Manchester City-be igazolt.

További csavar a történetben, hogy a Dortmund Dahoudért pénz mellett Nuri Sahint is felajánlotta, aki amúgy a Liverpool játékosa is volt egy szezon erejéig. A Mönchengladbach emiatt valószínűleg a német csapat ajánlatát fogadja majd el, ugyanis a kerete elég szűkös.

 

Nem sajnálja a pénzt a Tottenham

A fiatal tehetségeknek borsos ára van és ezt Mauricio Pochettino is tudja. Sajtóhírek szerint nem habozott 34 millió fontot ajánlani a Napoli középpályásáért, Amadou Diawaráért. 

Diawara nem számít húzónévnek Nápolyban. A Bolognából érkezett nyáron és eddig három meccsen nevezték a kezdőbe. Ugyanakkor nagy tehetségnek tartják a 19 éves középpályást így nem csoda, hogy a Tottenham is harcba szállt érte.

 

Védő a Szenteknél

A Southampton elég aktív lesz januárban az átigazolási piacon. Cuco Martina alighanem az Evertonba távozik, ezért Claude Puel mindenképp védőt igazolna a Szentekhez.

A kiszemelt játékos nem túl ismert: a luxemburgi válogatott Laurent Jans-ról van szó. A 24 éves hátvéd a belga bajnokságban játszik és csupán egy millió fontba kerülne a leigazolása.