Átigazolási hírek: A Chelsea sztárja csillagászati összegért válthat klubot


Ramires Ázsiába tart

A brazil zongoracipelő már hat szezon óta tartozik a Chelsea kötelékébe, de most úgy tűnik, hamarosan távozik a középpályás. Guus Hiddink már nem nagyon számol a huszonnyolc éves Ramires játékával és a hírek szerint az érintett akár 24 órán belül aláírhat a kínai JIangsui csapatához.

Az egykor a Benficát is erősítő játékosért 25 millió fontot fizethet a kínai gárda, melyet nem mellesleg a Chelsea egykori sztárja, Dan Petrescu irányít most. Ramires eligazolása kínos lépésnek tűnik, de az biztos, hogy anyagilag jól jár ezzel.

 

Elfeledett játékost igazolna a Watford

Mario Suarez mellékvágányra került a Fiorentinában. Az Atlético Madridban még alapembernek számító játékos nyáron érkezett Firenzébe, de ott csak nyolc meccset kapott. Nem csoda hát, hogy elvágyódik.

A Watford jelenlegi menedzsere, Sanchez Flores korábban együtt dolgozott Suarezzel a Calderónban és abban bízik, hogy sikerül a Watfordhoz csábítania. Ugyanakkor a játékos egyszer már visszautasította a Watfordot, de most ez másképp alakulhat.

Állítólag a Liverpool is érdeklődik iránta, de mondjuk egy watfordi kölcsönadás sokkal jobban szolgálná az érdekeit, ugyanis ott sokkal több játéklehetőséghez juthat.

 

Barcelonából Liverpoolba?

Jürgen Kloppnak kapus kell. Bár úgy tűnhet, hogy Simon Mignolet mellett tette le a voksát, de a belga hálóőr nem jelent megoldást hosszú távra (mint ahogyan sajnos Bogdán Ádám sem).

Az sem nagy újdonság, hogy többek közt a Barcelona kupameccsein lehetőséget kapó Ter Stegen az egyik kiszemelt. Az viszont új dolognak számít ezzel kapcsolatban, hogy a Liverpool akár húsz millió fontot sem sajnálna Ter Stegenért, de a hírek szerint akár még többet is hajlandó lenne kicsengetni.