Átigazolási hírek: A Chelsea nagy fogása


Lavezzi Londonba tart

Híradások szerint a Chelsea igen közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a PSG argentin támadóját, Ezequiel Lavezzit. A szezon végén lejár a játékos szerződése és a londoni kékek ezzel a lépéssel a Liverpool, a Manchester United, az Inter és a Fenerbahcelejár elől vinné el Lavezzit.

 

„Mindössze” 65 millió font, és már viheted is

Southampton v Everton - Premier League : News Photo

Nyáron az Everton szívesen elengedi Romelu Lukakut a Manchester Unitedhoz, és „csupán” 65 millió fontot kér a játékosért cserébe.

Amennyiben létrejön az üzlet, Lukaku lehet az első olyan játékos, akiért ilyen nagy összeget fizetett ki egy angol klub a másiknak. Ugyanakkor arról is hallani, hogy a csatár szívesebben szerződne a PSG-hez.

 

Javier Hernandez visszatér Angliába?

FBL-GER-BUNDESLIGA-LEVERKUSEN-MOENCHENGLADBACH : News Photo

Sajtóhírek szerint a Liverpool vinné a Leverkusen játékosát, Javier Hernandezt. A poén az ebben, hogy a mexikói játékos sokáig a Manchester United játékosa volt, aztán onnan távoznia kellett és nyáron Leverkusenbe tette át székhelyét (ahol egyébként elég jól megy neki).

Jól értesült zsurnaliszták azt is tudni vélik, hogy a 27 éves csatár erősen hajlik az angliai visszatérésre, előző klubja egyik ősi riválisához.