Átigazolási hírek: A Chelsea 70 millió fontot adna Henrikh Mkhitaryanért


Hazard megy, Henrikh jön?

Eden Hazard végre remek formában futballozott a hétvégi, Bournemouth elleni mérkőzésen, kár hogy lassan vége a szezonnak. Állítólag a Chelsea új edzője, Antonio Conte nem fogja marasztalni a belga középpályást és egy másik játékmestert hozna a nyáron.

Abból sem csinálnak titkot, hogy a dortmundi Henrikh Mkhitaryan érkezhet Hazard helyére. Az biztos, hogy Roman Abramovicsnak jó mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia, ha csapatában szeretné látni a középpályást, de ez sem jelent akadályt: 70 millió fontot is hajlandó kifizetni érte az orosz milliárdos. 

 

Harcban a Barcelonával

A West Ham mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyáron megszerezze a Celta Vigo támadóját, Nolitót. Viszont a spanyol játékost a Barca is szeretné soraiban tudni – januárban már ajánlatot is tettek érte. Ugyanakkor a West Ham színeiben biztos több játéklehetőséghez jutna a támadó.

A 29 éves Nolito 11 gólt rúgott ebben a szezonban annak ellenére, hogy két hónapig sérült volt. Elég valószínű, hogy nyáron klubot vált és tekintettel a korára, az ára sem olyan vészes: 14 millió font körül van.

 

Schemeichel a katalánoknál?! 

A Leicester City karnyújtásnyira van a csodától, azaz a bajnoki címtől. Ennek köszönhetően nem lenne meglepő, ha nyáron a sztárklubok széthordanák a csapatot, vagy legalább megpróbálnák elcsábítani a legjobb futballistáikat. 

Az egyik játékos, aki a figyelem középpontjába került ebben a szezonban nem más, mint Kasper Schemeichel. A dán kapus nagyszerű formában védett és a Barcelona Ter Stegen helyére szeretné megszerezni.

Ugyanis Ter Stegen nagy eséllyel a Manchester City játékosa lesz a nyáron, így hát nem csoda, hogy minőségi igazolással pótolnák őt a katalánok. Úgy hírlik, hogy 15 millió fontos ajánlatot tettek érte, így aztán nehéz lesz Schemeichelt a „Rókáknál” tartani.