Átigazolási hírek: Carrick távozhat Manchesterből


Tíz év után elküldik

A Manchester United kész elengedni nyáron Michael Carricket, aki már tíz éve az Old Traffordon futballozik. Az angol középpályás viszont nem maradna csapat nélkül, mert az Arsenal máris jelezte érdeklődését. 

Egyébként a pletykák alapján úgy tűnik, hogy igen kapós a 34 éves játékos: az Everton és a Stoke City is szívesen látná soriban Carricket.

 

Kante az Ágyúsoknál?

Kante nagyszerű szezont produkált a Leicester City színeiben és számíthatunk arra, hogy a nyáron sokan szeretnék majd leigazolni. A francia játékosnak az Európa-bajnokságon is lehetnek felejthetetlen percei és ez csak növelheti az értékét. 

A 25 éves játékost állítólag már most vinné az Arsenal, a kivásárlási ára nagyjából 20 millió font körül mozog.

 

Mi lesz Wilson sorsa?

Bár túlzás lenne azt állítani, hogy Callum Wilson nagy szerepet játszott abban, hogy a Bournemouth megőrizte Premier League tagságát, mégis sok csapat vinné a játékost. A West Ham például már tett egy 25 millió fontos ajánlatot, de Wilson mellett Matt Ritchie-t is leigazolnák ezért a pénzért.

Ugyanakkor a Tottenham is képben van. A Spurs menedzsere, Mauricio Pochettino három fiatal középpályást adna Wilsonért: Ryan Mason, Nadil Bentaleb és Tom Carroll Bournemouth-ban folytathatja a következő szezonban, már ha a klub hajlik a cserére.