Átigazolási hírek: Carrick nyáron otthagyja a Manchestert?


Carrick távozik?

Sajtóhírek szerint a Manchester United frusztrált középpályása, Michael Carrick nyáron visszatérhet nevelőegyesületéhez, a Newacastle-hez.

A 34 éves  játékos még soha nem lépett pályára a Newcastle felnőtt csapatában, noha annak idején ott kezdett futballozni. A következő szezonban ez is megtörténhet tehát, de az még korántsem biztos, hogy Steve McClaren fiai megőrzik Premier League tagságukat.

 

A kínaiak nem állnak le

FBL-EUR-C1-MACCABI-CHELSEA : News Photo

A Chelsea támadójának, Loic Remy-nek a leigazolása lehet a kínai klubfutball következő nagy dobása. Azt beszélik, hogy a  éves játékost tizenegy millió fontért cserébe vinné a Shanghai Shenhua.

Remy nem sok lehetőséghez jut mostanában a Stamford Bridge-en és Alexandre Pato leigazolása nyilván nem segített ezen a helyzeten.

 

Pep & Payet

FBL-ENG-PR-SOUTHAMPTON-WEST HAM : News Photo

A Manchester City-nél azt remélik, hogy sikerül megszerezniük a West Ham játékosát, Dimitri Payet-et, hogy Pep Guardiola kedvében járjanak.

A West Ham 28 éves játékosa körülbelül 30 millió fontot ér és amúgy a kínaiak is szemet vetettek rá. A City viszont feltétlenül vinné őt, mert Yaya Toure helyettesét látják benne.