Átigazolási hírek: Brazil fiatalt igazolhat a Liverpool


John Terry Kínában?

A Chelsea legendájával nem hosszabbítanak szerződést Londonban, viszont két kínai csapat is szívesen látná soraiban Terry-t. Az egyik a bajnoki címvédő Guangzhou Evergrande, míg a másik a Shanghai Shenhua. 

Mindkét együttest olyan edző irányítja, akinek kapcsolatai vannak a Chelsea-vel. A Guangzhou-nál Felipe Scolari, míg a Shenhua-nál Gus Poyet ül a kispadon. Valószínűleg az a klub lesz a befutó, amelyik több pénzt ajánl majd.

 

Brazíliából igazolna a Liverpool

A Liverpoolnak egyre jobb brazil kapcsolatai vannak és ezt megerősítik azok a hírek, melyek szerint igen közel vannak ahhoz, hogy leigazolják a Santos 19 éves tehetségét, Thigao Maiát. A fiatal játékos a középpályán érzi jól magát és Lucas Leiva helyére érkezhet. Persze csak ha nem csap le rá előbb a Manchester United vagy a Moncao, de még a PSG is képben van.

Egyébként a Zenit Szentpétervár már tett érte egy 19 millió font értékű ajánlatot, de azt visszautasították. Ez is azt mutatja, hogy Maia leigazolása nem egy olcsó történet, ennek ellenére januárban már Európában folytathatja.

 

Három csapat is vinné az Atalanta játékosát 

Franck Kessie igencsak kapós lett: az Atalanta húsz éves futballistáját a Tottenham, a Manchester United és a Chelsea is szívesen vinné már januárban. Az elefántcsontparti középpályás remek formában játszott ősszel, öt gólt és két gólpasszt adott.

Az Atalanta állítólag 19 millió fontot kér érte és a Tottenham részéről már érkezett is ajánlat, amit visszautasítottak. Úgy hírlik azért, mert Kessie a Chlesea-be menne a legszívesebben.