Átigazolási hírek: Benteke és Sturridge is távozik Liverpoolból?


A West Hamnél Nem sajnálnák a pénzt

Remek szezont fut a West Ham, komoly esélyük van arra, hogy európai kupaindulást érő helyen zárjanak. Ha ez így lesz (meg hát igazából akkor is, ha nem) akkor nagybevásárlást csaphatnak a nyáron melynek egyik fő lépése Christian Benteke és Daniel Sturrdige leigazolása lehet Liverpoolból – a hírek szerint összesen 45 millió fontért cserébe bárki viheti a két játékost.

Benteke láthatólag nem illeszkedik Klopp elképzeléseibe, míg kis túlzással Sturridge az elmúlt három évben többet volt sérült, mint egészséges.

 

Van der Wiel érkezik a nyáron?

A Manchester Unitednak védő (is) kell, ezt már tudjuk. Amióta Luke Shaw kidőlt a sorból nincs kiemelkedő teljesítményre képes játékos a MU védelmében – Matteo Darmian mondjuk elég jól muzsikál, de ennyi.

Azt beszélik, hogy a Vörös Ördögök újra megpróbálják majd a klubhoz csábítani Gregory van der Wielt. A PSG játékosát már próbálták korábban is megszerezni, nyáron talán összejöhet.

 

A pénz nem akadály

Maradván Manchester vörös felén; a MU-t már januárban hírbe hozták Felipe Andersonnal és az olasz sportsajtó arról cikkezik, hogy az üzletet már megkötötték. Még hihetőbbé teszi a dolgot, hogy a Lazio határozottan cáfolta az ügyet.

Jól értesült zsurnaliszták azt is tudni vélik, hogy a manchesteriek nagyjából 50 millió fontot fizettek ki a brazil játékosért. Anderson egyébként alaposan felpezsdítheti a United játékát, bár az is kétségtelen, hogy nagy kockázatot jelenthet egy olyan játékos leigazolása, akinek mindössze hetven meccse van Európában.