Átigazolási hírek: Belga játékos a MU célkeresztjében


Már hónapokkal ezelőtt kinézték maguknakA Manchester United már az Anderlecht elleni EL-negyeddöntőben kinézte magának a belga válogatott Leander Dendonckert. Nem utolsó sorban azért, mert ő szerezte a brüsszeli csapat egyenlítő gólját még az első meccsen és José Mourinho egyből fel is írta a nevét a noteszébe.

A belga bajnokság ezen a hétvégén kezdődik és a hírek szerint a MU játékosmegfigyelőt küldött az országba. Egyébként Dendoncker leigazolása nem lesz olcsó: az ára 34 millió font. Ugyanakkor még mindig olcsóbb 16 millióval, mint Nemanja Matic és ráadásul jóval fiatalabb is.

 

Merre tovább, Ox?Nagyon úgy fest, hogy Alex Oxlade-Chamberlain nem sokáig lesz az Arsenal játékosa. Legalábbis már szinte az összes Premier League csapattal összeboronálták a játékost, szóval van miért aggódnia az Ágyúsok szurkolóinak.

Egyébként most éppen a Chelsea nevét dobta be a sajtó. Chamberlain amúgy eléggé illene a londoni kékek játékrendszerébe, az viszont kérdéses, hogy kifizetnének-e érte 40 millió fontot.

 

A WBA talált egy jó balhátvédet

A West Bromnál eddig nem alakult valami jól az átigazolási szezon, ami nyilván nem nyugtatja meg a klub rajongóit. A balhátvéd posztja különösen nagy kérdőjel volt: az elmúlt szezonban a jobb oldali védő Allan Nyom, a középhátvéd Jonny Evans és a középpályás Chris Brunt is játszott a védelem baloldalán.

A kiszemelt játékos nem más, mint a Napoli futballistája, Ivan Strinic. Harminc éves, szóval kellő rutinnal rendelkezik és az ára sem vészes, mindössze 8 millió font körül van.