Átigazolási hírek: A Bayern már kinézte magának Phillip Lahm helyettesét


Kapós lett a Leverkusen védője

A Bayer Leverkusen fiatal tehetsége, Benjamin Henrichs parádés szezont produkált a Bundesligában. Nem csoda hát, hogy a Bayern München szeretné leigazolni Lahm helyére, aki az idény végén szögre akasztja a stoplist.

A 20 éves baloldali védő az előző szezonban robbant be a köztudatba és idén már stabil kezdőként számoltak vele Leverkusenben. A német válogatottba is meghívót kapott és pályára is lépett. Szép jövő áll előtte és állítólag nem csak a Bayern látná szívesen soraiban, hanem a Manchester United is.

 

Angliában folytathatja a Nizza középpályása

Jean Michael Seri játéka az Arsenal és a Tottenham figyelmét is fölkeltette, úgyhogy nem volna meglepő, ha a középpályás nyártól a Premier League-ben folytatná pályafutását.


Az angol Guardian írt először arról, hogy mindkét klub játékos megfigyelői régóta szorgalmazzák a 25 éves futballista leigazolását, akinek ára nagyjából 20 millió font körül van. Ugyanakkor Ligue 1-ben bajnoki álmokat szövögető csapat egyáltalán nem biztos, hogy szívesen megválna egyik alapemberétől.

 

Lipcséből Liverpoolba?

Az már korábban eldőlt, hogy a Liverpool nem fogja leigazolni Cesc Fabregast a Chelsea-ből, helyette inkább Naby Keitát csábítanák magukhoz, aki jelenleg az RB Leipzig futballistája. Minderről a Liverpool Echo című helyi újság írt a napokban. 

A guineai válogatott Keita nagyszerűen futballozott ebben a szezonban és Kloppnak pont egy ilyen játékosra van szüksége a védelem előtt. A 22 éves középpályás sokkal többet tudna besegíteni a védekezésben, mint Fabregas és az ára is olcsóbb, körülbelül 20 millió font.