Átigazolási hírek: A Barcelonából érkezhet középpályás Londonba


Gondolva a jövőre

Arsene Wenger szemet vetett a Barcelona fiatal játékosára, Sergi Samper-re, aki hosszú távon tökéletes pótlása lehet majd Mikel Artetának.

Jó játékos? Fiatal középpályás, aki a Barcelonában pallérozódott, szóval nem lehet rossz. Samper leigazolása mindenképp izgalmas dolog volna, még akár egy "új Cesc Fabregas" is válhat belőle.

 

Lucas jöhet

International Champions Cup - Benfica vs Paris Saint-Germain : News Photo

A Liverpool még nem végzett a nyári bevásárlással: például egy balhátvéd még kéne nekik. A kiszemelt is megvan, Lucas Digne a PSG-ből. A francia játékost meg- vagy kölcsönvennék a párizsiaktól.

Jó döntés? Magasan jegyzett futballista, aki már válogatott meccseken is bizonyított. A Liverpool csak nyerne vele.

 

A rejtély megoldva

FBL-ITA-SERIEA-SAMPDORIA-JUVENTUS : News Photo

A rejtélyes csatár, aki a Manchester Unitedhoz érkezhet nem más, mint Fernando Llorente. A 30 éves támadó nagy eséllyel amúgy is elhagyná a Juventust.

Kis csalódás. Sokan nagyobb névre számítottak, de az kétségtelen, hogy Louis van Gaalnak szüksége van egy támadóra. Ráadásul a Juvés időszakából kiindulva Llorente azt sem nagyon bánja, ha csak padozik.

 

Stones és a haverok

Barclays Asia Trophy : News Photo

A Chelsea próbálkozása arra nézve, hogy a klubhoz csábítsa az Everton játékosát, John Stones-t kezd egy kicsit bedurvulni. Jose Mourinho ugyanis mohónak titulálta a liverpooli klubot.

De azért megtörténik a klubváltás? Az ilyesfajta történeteknek általában megegyezés a vége, szóval nem lenne meglepő, ha rekordösszegért ugyan, de a védő a Chelsea-ben kezdené meg az új szezont.

 

Cambiasso a West Ham színeiben?

Leicester City v Queens Park Rangers - Premier League : News Photo

Miután Esteban Cambiasso közölte, hogy nem hosszabbít szerződést a Leicester City-vel, a veterán középpályást egyből hírbe hozták a West Hammel.

Okos lépésnek tűnik. Cambiasso csapata egyik legjobbja volt az előző szezonban, a West Hamnél is húzóember lehet.