Átigazolási hírek: Barcelonából érkezhet kapus a Liverpoolhoz


Ki véd majd Liverpoolban?

A spanyol sportsajtó arról cikkezik, hogy Jürgen Klopp minden követ megmozgat annak érdekében, hogy legkésőbb nyáron a Liverpoolhoz csábítsa a Barcelona hálóőrét, Andre ter Stegent. 

A fiatal német kapus nem védett sokszor a Barcelona színeiben, viszont Klopp benne látja Simon Mignolet utódját a 2016/17-es szezonban és a tárgyalások már januárban elkezdődhetnek.

 

Isco a City-ben?

Real Madrid CF v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League : News Photo

A Real Madridnál sem fenékig tejfel az élet, erről Isco tudna nekünk mesélni. A hírek szerint végleg besokallt a középpályás, aki 25 millió fontért igazolhat a Manchester City-hez. 

Isco már volt Pellegrini játékosa a Malagánál és állítólag az sem lesz ellenére, ha Pep Guardiola tényleg a Manchester City-ben folytatja majd nyártól.

 

Az olasz meló

SSC Napoli v Legia Warszawa - UEFA Europa League : News Photo

Lorenzo Insigne valósággal berobbant a köztudatba ebben a szezonban, nem csoda hát, hogy az Arsenal és a PSG is szívesen vinné a Napoli támadóját – legalábbis a menedzsere ezt állítja. Azt hallani, hogy a 24 éves játékos szívesen eligazolna Nápolyból már januárban is. 

Ugyanakkor korántsem biztos, hogy az Arsenal színeiben látjuk majd viszont, mert ott Mohamed Elneny leigazolása élvez prioritást.