Átigazolási hírek: A Barcelonából érkezhet játékos Carrick helyére


Nem lesz olcsó

Jose Mourinho kétségbeesetten keres valakit a középpályára, aki Paul Pogba játékát segíthetné. Pogba mögött egy sorral jelenleg Carrick futballozik, de rá már nem számíthatnak hosszú távon. 

A pénz nem számít az Old Traffordon és a hírek szerint Barcelonából igazolhatnak majd januárban. A kiszemelt nem más, mint Ivan Rakitic, akivel ugyan a katalánok már tárgyalnak a szerződéshosszabbításról, de az angolok alighanem egy olyan ajánlattal állnak majd elő, ami visszautasíthatatlan lesz.

 

Új védő a láthatáron

A Chelsea jelenleg három védős rendszerben futballozik és láthatóan eléggé fekszik nekik ez a taktika. Ugyanakkor ha valaki esetleg megsérül a hátsó trióból, az komoly gondot okozhat.

Ezzel Antonio Conte is tisztában van és januárban ezért védőt igazolna. Konkrétan a Benfica svéd futballistája, Victor Lindelof keltette föl Conte figyelmét, csakhogy őt a Liverpool is környékezi már egy ideje. 

A mindössze 22 éves Lindelof már kilencszeres svéd válogatott és a kivásárlási ára 26 millió font. Állítólag ő maga is hajlik afelé, hogy Angliában folytassa annak ellenére, hogy a Juventus is felvette már vele a kapcsolatot.

 

Az Everton nem adja fel

Rachid Ghezzal nagyszerű formában futballozik ebben a szezonban, ám a Lyon futballistája mégsem tud megegyezni a klubjával a szerződéshosszabbításról. 

Az Everton már nyáron is szerette volna őt leigazolni, de a játékos nemet mondott az ajánlatra. Ez viszont egy cseppet sem vette el attól Ronald Koeman kedvét, hogy újra megpróbálja megszerezni őt.

Ghezzal komoly erősítést jelentene az Everton számára, hiszen már most sokan úgy emlegetik az algériai futballistát, mint az új Riyad Mahrez. Az pedig már csak hab a tortán, hogy gyors és direkt játéka maximálisan passzolna Koeman csapatába.