Átigazolási hírek: Az utolsó pillanatban is nagy pénzek forognak


A Spurs lecsaphat a MU középpályására

Mauricio Pochettino szeretné megerősíteni a Tottenham középpályáját és erre Moussa Sissokót szemelte ki. Bár lehet, hogy ebből végül nem lesz semmi, a B terv pedig Morgan Schneiderlin szerződtetése. 

Már korábban írtunk róla, hogy Schneiderlin távozhat az Old Traffordról, hiszen ott nem számolnak vele komolyan. A terv az, hogy kivásárlási opcióval kölcsön veszik a franciát, akit Mourinho egészen biztosan elengedne. Viszont nincs már sok hátra az átigazolási piac zárásig, a feleknek mihamarabb lépniük kell.

 

Újabb rekord

Az Everton lehet a 13. olyan Premier League csapat, amely megdönti saját átigazolási rekordját azzal, hogy leigazolja Yacine Brahimit a Portóból. 

A liverpooli klub mintegy 35 millió fontot költhet egy olyan játékosra, aki amellett, hogy a széleken is bevethető, klasszikus tízesként is tud játszani. A 26 éves futballista pont olyan, akit Ronald Koeman keres annak érdekében, hogy gyorsabbá váljon az Everton középpályája.

Brahimi átlagosan minden negyedik meccsén gólt szerzett a Portóban és ugyanezzel a mutatóval rendelkezik az algériai válogatottban. Romelu Lukakuval biztos nagyot alkotnának elöl.

 

Az Arsenalból a másodba

A másodosztályú Fulhambe szerződhet Emmanuel Adebayor. Az Arsenal és a Tottenham egykori játékosa nem talál klubot, a Fulham pedig épp olyan csatárt keres Ross McCormack helyére, akinek segítségével visszakapaszkodhat a legjobbak közé.

Adebayor tehetséges játékos és már számtalanszor bizonyított a legjobbak között. A Fulham nem járna rosszul vele.