Átigazolási hírek: Az AS Romából érkezik erősítés Manchester Unitedba?


Angliában folytathatja a holland 

José Mourinho számára az egyik legnagyobb feladat az lesz nyáron, hogy találjon valakit Carrick helyére. Még akkor is, ha a középpályás marad, mert az elég valószínű, hogy nem lesz képes az összes meccset végigjátszani. 

Állítólag már megvan a kiszemelt utód Kevin Strootman személyében. Az AS Roma játékosa kiváló formába került térdsérülése után és még mindig csak 27 éves. Van már bőven tapasztalata és előre játékban még jobb is, Carrick. 

A holland középpályásnak 2018-ig van szerződése az AS Romával és a hírek szerint hajlik rá, hogy szerencsét próbáljon máshol. A United hívásának pedig kevesen tudnak ellenállni.

 

Erősödhet a West Brom

Keita Balde nem igazán találja a helyét a Lazióban, de kétségtelenül tehetséges játékos. A 22 éves támadót korábban már összeboronálták a Juventusszal és a Manchester Uniteddal is, ám ezeknél a csapatoknál biztos nem lenne alapember.

Pontosan ezért vette komolyan a West Brom ajánlatát, mert ott elég játékidőhöz jutna. Már januárban is vitte volna őt a WBA, de akkor még olyan árat kértek érte, amit nem akartak kifizetni. 2018-ban viszont lejár a szerződése, így klubja valószínűleg olcsóbban is elengedi, csak hogy pénzt lásson belőle.

 

A Hull védőjét vinné az EvertonHarry Maguire szezonja annak ellenére kiválóan alakul, hogy a Hull City jó úton halad a kiesés felé. Ezt a középhátvéd jó teljesítménye sem nagyon tudja hátráltatni, de tehetségére fölfigyeltek az Evertonnál. 

Ronald Koeman csapatának égető szüksége van egy jó védőre, mert John Stones távozása óta hiányposztnak számít náluk a centerhalf pozíciója. Ráadásul Maguire ára nem is olyan húzós, mindössze 7 millió font.