Átigazolási hírek: Az Everton középpályását vinné a Chelsea


Drinkwater helyett más is jó lesz

A Chelsea szívesen látta volna soraiban Danny Drinkwatert, de elhúzódtak a tárgyalások és végül nem lett a dologból semmi. Helyette inkább egy másik középpályást szeretnének a klubhoz csábítani Idrissa Gueye személyében. 

A futballista jelenleg az Everton kötelékébe tartozik, kiváló teljesítményt nyújt és remek párost alkotna N’Golo Kantéval. Egyébként Gueye ára nagyjából 40 millió font.

 

A Lazióból igazolna a Tottenham


A mindössze 22 éves Keita Balde Diao sok csapat kívánságlistáján szerepel. Többek közt a Juventus, illetve az AS Roma is vinné és most a Tottenham is beállt a sorba. Állítólag már közel van a megállapodás a londoni és a római klub között, a Spurs 27,5 millió fontot fizetne érte. 

Elvileg már csak a játékossal kell megállapodniuk, mert a Lazio áldását adta az üzletre. Ugyanakkor a Tottenhamnél alkalmazott fizetési sapka miatt még kútba eshet az átigazolás.

 

Mustafi távozik?


Könnyen előfordulhat, hogy újabb csapás éri majd az Arsenal védelmét. Ugyanis a hírek szerint Shkodran Mustafi az Interbe igazolhat.

A milánói csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban még megszerezze a védőt és ha ez valóban megtörténik, akkor Arsene Wenger az egyik legjobb hátvédjét veszítheti el. Az Inter 25 millió fontot ajánlott a német válogatott játékosért, de egy kölcsönadás is rendben volna a részükről.