Átigazolási hírek: Az Arsenal walesi sztárja 50 millió fontért válthat klubot


Pep Guardiola 50 millió fontért leigazolná Ramseyt az Arsenaltól

Aaron Ramsey kiválóan teljesített a 2016-os Európa bajnokságon, főszerepet vállalt abban, hogy Wales története során először rangos tornán a négy közé jutott.

A káprázatos szereplése a Manchester City új menedzsere Pep Guardiola is felfigyelt, aki nem sajnálna 50 millió fontot kiadni a walesi karmesterért. Az átigazolást megkönnyítheti, hogy Granit Xhaka érkeztével nagy esély van arra, hogy Ramsey az Arsenal középpályás sorának szélére kerülhet ahol jóval kevésbé hatékony, mint a pálya középen.

Guardiola számára azonban tökéletes választás lenne a walesi játékos az irányító pozícióban, ráadásul leigazolásával jelentősen nőnek a City variációs lehetőségei a középpályán. Ezért kínál a spanyol menedzser olyan gigantikus összeget a középpályásért, ami még Arsene Wengert is elgondolkoztathatja.

A Manchester City nyeri a bajnokságot 3.40

Kloop a Real Madrid dzsókerét nézte ki csapata számára

A Mersey-parti „vörösök” még mindig nem fejezték be a nyári bevásárlást, miután néhány apró részlettől eltekintve Sadio Mane leigazolását is nyélbe ütötték újabb játékost keresnek, akivel tovább erősíthetik a támadószekciót.

A német menedzser új célpontja pedig nem más, mint Jesé Rodriguez, aki tavaly is hasznos kiegészítő embere volt a BL győztes királyiaknak, ugyanakkor tény, hogy kezdőként nem sok lehetőségre számíthat a Benzema-Bale- Ronaldo hármas mellett/mögött. Mindez oda vezetett, hogy a fiatal támadóért nem csak a Pool, de a francia Paris Saint Germain is élénken érdeklődik.

Fennáll ugyanakkor az opcióval való eladás lehetősége, hogy jó teljesítmény esetén a madridiak visszavásárolhatják a támadót, ahogy megtették ezt Alvaro Morata esetében is, aki a Juventusból tért vissza a spanyol fővárosba. Jesé ára 25 millió font körül mozoghat, de állítólag a „vörösök” vezérkara nem zárna ki egy kölcsönvételi lehetőséget sem.

A Liverpool nyeri a bajnokságot 10.00

A kalapácsosok a 16 millió fontos hattyút méregetik

A WHU menedzsere Slaven Bilic mindenképp támadót hozna az Olimpiai Stadionban, de eddigi tárgyalásai nem jártak eredménnyel sem a francia Alexander Lacazette, sem a kolumbiai Carlos Bacca esetében.

Ugyanakkor a horvát szakember nem adja fel és úgy tűnik meg is találta az ideális megoldást a Swansea támadója a ghánai Andre Ayew személyében.

A csatár remek szezont futott a „hattyúknál”,34 találkozóján 12 gólt szerzett, ráadásul az érte kínált 16 millió font is nyomos érv lehet a Swansea vezérkarának, hogy elengedje a támadót, akinek jövőre lejár a szerződése és akkor ingyen távozhatna.

 A West Ham az első négyben végez 9.00