Átigazolási hírek: Az Arsenal vinné a Manchester City csatárát


Az Arsenal és Dzeko

Újabb nagy dobásra készül az Arsenal: a hírek szerint a klubhoz csábítanák a Manchester City kiváló játékosát, Edin Dzekót.

Miért ő? Az Ágyúsoknak kell egy jó csatár, egy amolyan "klasszikus kilences". Eddig már Karim Benzema és Alexandre Lacazette neve is fölmerült a klubbal kapcsolatban. Ja igen, az AS Roma szintén szívesen látná Dzekót a soraiban. 

 

Mourinho: Nem kell Pogba

Jose Mourinho megszólalt Paul Pogba ügyében: a Chelsea nem fogja szerződtetni a középpályást.

Mit is mondott pontosan? "Pogba a világ egyik legjobb játékosa. Ahová megy, az a csapat automatikusan jobb lesz. Ha marad a Juventusban, akkor az olasz csapat továbbra is erős marad."

 

Benteke a Liverpoolé

A Liverpool és az Aston Villa megegyezett Christian Benteke árát illetően: 32,5 millió fontról van szó.

Akkor most mi lesz a következő lépés? A megállapodás szerint Benteke még alakíthat a szerződésen, illetve orvosi vizsgálaton kell részt vennie, ami a napokban megtörténhet.

 

A Chelsea és Witsel

A hírek szerint a Chelsea 22,9 millió fontért leigazolja a Zenit középpályását, Axel Witsel-t. 

Mennyire biztos? Nos, a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovich Oroszországba repült, hogy személyesen vigye előre az ügyet. Ilyneformán szinte teljesen biztos a dolog.

 

Bale-t akarja a United?

Úgy tűnik, hogy a Manchester United valakit mindenképpen akar a Real Madridból, most éppen Gareth Bale-t.

Mit szól ehhez Rafael Benítez? A Real edzője korábban úgy nyilatkozott, hogy csapatát Bale-re akarja fölépíteni, de a walesi játékosért akár 95 millió fontot is kaphat a Királyi Gárda, ez pedig igencsak nyomós érv ahhoz, hogy Benítez inkább átgondoljon ezt-azt.