Átigazolási hírek: Az Arsenal tényleg nem tud leállni


Bosnyák védő érkezhet?

Az Arsenal fölvette a kapcsolatot a Schalke védőjével, Saed Kolasinac-al, aki Nacho Monreal pótlására érkezhet. Utóbbi ugyanis nem fogadta el új szerződését, így tovább állhat az Ágyúsoktól.

Ki? Kolasinac 22 éves balhátvéd, de középpályán is bevethető. Bosnyák válogatott, ott volt a tavalyi világbajnokságon.

 

Chelsea - Újabb kölcsönadás

FBL-ENG-MIDDLESBROUGH-NORWICH : News Photo

Patrick Bamfordot továbbra sem látjuk majd játszani a Chelsea színeiben. A játékos a Crystal Palace-hoz kerül kölcsönbe, előzőleg a másodosztályú Derby County-t és a Middlesbrough-t erősítette ugyanígy.

Jó döntés? Az, a játékosnak és a Palace-nak is. Egy szavazás alapján Bamford az előző szezon legjobb játékosa volt a másodban, most ideje szintet lépnie.

 

Chelsea - Menj vissza, ahonnan jöttél! 

Hivatalosan is megerősítették, hogy Filipe Luis otthagyja a Chelsea-t és visszatér az Atlético Madridba.

Miért? Nem tudta kiszorítani a kezdőből Cesar Azpilicuetát, ráadásul a posztjára Jose Mourinho az augsburgi Baba Rahman-t akarja leigazolni.

 

A Spurs-ből a Sunderlandhez?

Sydney FC v Tottenham : News Photo

A középpályás Mousa Dembele a Tottenhamből a Sunderlandhez mehet, mert Dick Advocaat mindenképp szeretné őt a csapatában tudni.

Lassan elfogy a Tottenham. Capoue, Holtby, Paulinho és Stambouli  – középpályások névsora, akik már elmentek. Kell a hely az érkezőknek? 

 

Nyélbe ütötték az üzletet

FBL-BEL-JPL PO1-ANDERLECHT-GENT : News Photo

A Newcastle 13 millió fontért leigazolta Aleksandar Mitrovic-ot az Anderlechtből.

Megérte? Minden bizonnyal. Mitrovic rendre igen jól játszott annak idején a Partizán Belgrádban és ezt a jó szokását Belgiumban is megtartotta. Bár ez a klubváltás elég nagy lépés számára.