Átigazolási hírek: Az Arsenal fiatal spanyol szélsőt vehet


Fiatal szélső érkezhet

Az Arsenal rajtja meglehetősen kaotikusra sikerült – hazai pályán 4-3-ra kikaptak a Liverpooltól – és a hírek szerint egy fiatal tehetség leigazolásával szeretnék valamelyest kibékíteni a szurkolókat.

Egészen pontosan a Real Sociedad 19 éves szélsőjéről, Mikel Oyarzabalról van szó, aki támadóként is bevethető. Hazájában leginkább Antonie Grizmann játékához hasonlítják az övét. Spanyol sajtóhírek szerint Arsene Wenger kész kifizetni a 34,5 millió fontos kivásárlási árat egy olyan futballistáért, aki az első szezonjában hat gólt rúgott.

 

Caroll a Palace-ban?!

FBL-EUR-C3-WEST HAM-DOMZALE : News Photo

A Crystal Palace elsősorban még mindig Bentekét szeretné leigazolni a Liverpoolból, ám most, hogy a West Brom is beszállt a versenybe a belga kegyeiért, Alan Pardew egy B tervet eszelt ki.

Ez pedig nem más, mint Caroll leigazolása, akinek ugye korábban Pardew volt az edzője a Newcastle-nél. Persze Carollt csak akkor adná el jelenlegi klubja a West Ham, ha sikerülne új csatárt igazolniuk. 

 

Hart távozhat a City-ből

Arsenal v Manchester City: Pre-Season Friendly : News Photo

Úgy fest, hogy Joe Hart kegyvesztett lett a Manchester City-ben és akár még el is igazolhat onnan. A válogatott kapus új klubja az Everton lehet.

Hart ára nagyjából 20 millió font körül van, a helyére Marc-Andre ter Stegen érkezhet a Barcelonából.