Átigazolási hírek: Az Arsenal ex-madridistát igazolhat


Erre, Jose?

Az Arsenal egyre erősebb érdeklődést mutat a Napoli támadó középpályása, Jose Callejón iránt, aki nagy valószínűséggel amúgy is távozna Olaszországból, miután Rafael Benítez már elhagyta Nápolyt.

Okos lépés? Az lehet. Mondjuk az Arsenal már így rendesen bevásárolt, de jó játékosokból sosem elég.

 

Pedro jöhet

Juventus v FC Barcelona  - UEFA Champions League Final : News Photo

Jose Mourinho megszerezné a Barcelona csatárát, Pedrót, hogy több variációs lehetősége legyen támadásban.

De vajon ő akarja-e? Nos, Pedro rendre úgy nyilatkozik, hogy jól érzi magát a katalánoknál, ugyanakkor Messi, Suarez és Neymar mellett csak epizódszerep juthat neki. Jót tenne számára a váltás.

 

Clasie jön Schneiderlin helyére?

Feyenoord v PSV Eindhoven - Eredivisie : News Photo

Morgan Schneiderlin hamarosan a Manchester United játékosa lehet, a Southampton pedig a holland válogatott középpályást, Jordy Clasie-t nézte ki a helyére.

Jó játékos? Az. Plusz Clasie mindenképp jól járna, ha a feltörekvő Southamptonba igazolna.

 

Spanyol a Spursben

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-TRAINING : News Photo

Úgy hírlik, hogy a Tottenham egyre közelebb áll Fernando Llorente leigazolásához, akit 12 millió fontért adna el a Juventus.

Még egy Soldado? Vélhetően nem, legalábbis ezt remélik a Spurs háza táján. Llorentének legalább már nagyobb nemzetközi tapasztalata van, mint Soladadónak valaha volt.

 

Nem kell az orosz 

FBL-ESP-LIGA-BARCELONA-VILLARREAL : News Photo

A Liverpool lemondott a Real Madrid orosz játékosának, Denis Cheryshevnek a szerződtetéséről, akiért amúgy a pletykák szerint 22 millió fontot kellett volna fizetnie a 'Poolnak.

És a Sterlingért kapott pénz? Annak a nagy része valószínűleg rámegy Christian Benteke leigazolására, de azért ne feledjük el, hogy a Liverpoolnak csatárra van szüksége.