Átigazolási hírek: Az Arsenal elhappolná az ukrán szélsőt riválisai elől


Lecsapnak rá az Ágyúsok?

Sajtóhírek szerint az Arsenal beszáll az Andriy Yarmolenko kegyeiért folytatott versenybe. A Dinamo Kijev szélsőjét a Barcelona, a Dortmund és az Everton is szívesen szerződtetné. 

Yarmolenko már több, mint száz gólt rúgott a Dinamo színeiben és azt beszélik, az Arsenal 20 millió fontos ajánlatának sem a huszonhat éves játékos, sem pedig klubja nem tud ellenállni.

 

Alex az Anfielden?

SK Rapid Vienna v FC Shakhtar Donetsk - UEFA Champions League: Qualifying Round Play Off First Leg : News Photo

Az előző posztunkban már írtunk erről, de muszáj még egyszer megemlítenünk: Jürgen Klopp minden követ megmozgat annak érdekében, hogy Alex Teixeira a Liverpoolhoz kerüljön. A Shakhtar Donyeck támadója ebben a szezonban 25 meccsen 26 gólt szerzett, nem csoda hát, hogy sok klub ácsingózik érte.

Az angol sportsajtó arról írt ma, hogy a Liverpool delegációt küldött Floridába, ahol a donyecki csapat épp edzőtáborozik és vittek magukkal nagyjából 30 millió fontot (!) is, a brazil támadóért cserébe.

 

Victor Valdes szabad!

Valdes számára véget értek azok a szenvedések, melyek Louis van Gaal Manchesterében érték. A kapus ugyanis a belga Standard Liege játékosa lesz.

A Barcelona egykori hálóőrét gyakorlatilag kiközösítették az Old Traffordon, most a szezon végéig biztos Belgiumban véd majd.