Átigazolási hírek: Az Arsenal egykori sztárja a Chelsea-ben?


Adebayor a Stamford Bridge-en?

Az Arsenal egykori, illetve a Spurs jelenlegi játékosa most a Chelsea játékosa lehet. A brit The Times sportrovata arról ír, hogy Guus Hiddink szívesen szerződtetné Emmanuel Adebayort. Ez amúgy érthető valamelyest, hiszen az egy szem Diego Costa elöl közel sem hozza azt a szintet, melyet az előző szezonban, illetve úgy hírlik, hogy Loic Remy napokon belül távozhat a Chelsea-től.

Adebayor egyébként ingyen igazolható, aligha habozna, ha megkeresné a Chelsea. A togói játékos bizonyított már a Premier League-ben, viszont ebben a szezonban még nem lépett pályára sehol.

 

Milánóba vágyik a MU játékosa?

Marouane Fellaini finoman szólva sem vált közönségkedvencé az Old Traffordon, így aztán amikor szóba kerül esetleges távozása, senki nem esik különösebben pánikba. Sőt, talán még némi örömet is okoz a szurkolóknak az a hír, mely szerint az AC Milan 11 millió fontos ajánlatott tett a belga játékosért.

A váltás alighanem Fellaini számára is jó lenne, ugyanis jelenlegi klubjában igencsak ritkán fordul elő, hogy két, egymást követő mérkőzésen ugyanazon a poszton játsszon. Ha Milánóba igazolna, akkor újra felépíthetné magát és karrierjét, az AC Milan egyik erősségévé válhat.

 

Matip csak nyáron érkezik

A Liverpool hátvéd gondjairól már írtunk eleget, most legyen annyi elég, hogy Steven Caulker mellé egy másik védő is érkezik. Igaz, Joel Matip csak a következő szezonban erősíti majd a Liverpoolt. 

A kameruni játékos az egyik legjobb védőnek számít a Bundesligában. Mindössze huszonnégy éves, szép jövő áll előtte.