Átigazolási hírek: Az Arsenal ajánlatot tett a 'Gladbach középpályásáért


Xhaka az Arsenalban?

Úgy fest, hogy Arsene Wenger nyári kívánságlistáján igen előkelő helyen van Granit Xhaka, a Borussia Mönchengladbach fiatal középpályása.

Sajtóhírek szerint a londoniak már egy 24 millió fontos ajánlatot is tettek a svájci játékosért, ám a ’Gladbach körülbelül tíz millió fonttal szeretne többet érte. Mindenestre nagyon úgy fest, Wenger mindent megtesz annak érdekében, hogy a következő szezonban eredményesebb legyen az Arsenal (könnyen előfordulhat, hogy több lehetősége nem nagyon marad a francia mesternek).

 

Kapós skót játékos

Az Arsenal és a Manchester United is szívesen vinné a Hull City védőjét, Andy Robertsont. A 22 éves játékos lehet feljut csapatával a szezon végén, de már most 15 millió fontos ajánlatokkal ostromolják jelenlegi klubját.

A skót hátvéd igen jó formában futballozott tavaly, de a másodban is villog rendesen. 

 

Most akkor ki véd majd a Liverpoolban? 

Simon Mignolet finoman szólva sem lett közönség kedvenc a vörösöknél, ezt már régóta tudjuk. Azt is, hogy egy új hálóőr szerződtetése régóta a napirenden van az Anfielden.

A napokban egy új nevet dobtak be: az Atalanta 23 éves kapusa, Marco Sportiello remek formában védett az elmúlt két szezonban és még az Eb-keretbe is nevezhetik. Állítólag a Napoli és az Inter is erősen érdeklődik iránta.