Átigazolási hírek: Az angol harmadból igazol védőt az Arsenal?


Irány a Premier League?

Nem jellemző Arsene Wengerre, hogy alacsonyabb osztályból igazoljon, de most az angol harmadból érkezhet védő az Arsenalba.

Rob Holding húsz éves és a Bolton Wanderers játékosa. Csapata az előző szezonban esett ki a Championship-ből, de Holding most hirtelen a legjobbak között találhatja magát. A védőt – akinek az ára 2,5 millió font körül van – a Bournemouth is szívesen látná soraiban.

 

Mathieu Liverpoolban?

FBL-ESP-CUP-BARCELONA-ATHLETIC : News Photo

Még vasárnap dobta be az információt a francia sportsajtó, miszerint a Barcelona védője, Jeremy Mathieu ott van Jürgen Klopp bevásárlólistáján. 

Mathieu 32 éves és könnyen lehet, hogy a Barcelona megválik tőle a nyáron. Liverpoolban viszont kell egy rutinos középhátvéd és így már össze is érnek a szállak.

 

Egy érkező, egy távozó? 

SK Rapid v Chelsea F.C.  - Friendly Match : News Photo

N’Golo Kante érkezése a Chelsea-hez gyakorlatilag feleslegessé tette Nemanja Matic jelenlétét. Viszont úgy hírlik, hogy a szerb középpályást meg a Juventus figyeli. 

Matic-nak remek szezonja volt 2014/15-ben, az előzőben viszont nagyon nem ment neki. Jót tehet neki a váltás, bár a 20 millió font, amit kérnek érte, talán kicsit sok.