Átigazolási hírek: Az angol harmadból érkezhet csatár az Arsenalhoz


Most már tényleg csatár érkezhet az Arsenalhoz

Nem pletyka, az Arsenal tényleg csatárt akar venni. Ugyanakkor a kiszemelt játékos jelenleg a harmadosztályban vitézkedik és nem biztos, hogy ő lenne a megfelelő megoldás az Ágyúsok csatárgondjaira.

Ademola Lookman a legkapósabb olyan játékos, aki nem az első osztályban futballozik – a 18 éves csatárt már többször hírbe hozták a Liverpoollal és a Tottenhammel is. Viszont a hírek szerint az Arsenal áll a legközelebb ahhoz, hogy két millió fontért cserébe szerződtesse még ezen a héten. 

Lookman már bemutatkozott az U19-es válogatottban és az előző szezon második felében öt gólt rúgott.

 

A Spurs középpályása Pogba helyén?

A Tottenhamnél nem sok vizet zavart Nadil Bentaleb, ám most nagyot fordulhat vele a világ, már ha igazak a híresztelések. Sajtóhírek szerint a Juventus szerződtetné a 21 éves játékost, mégpedig Paul Pogba helyére. 

Az algériai futballista sokáig élvezte Tim Sherwood bizalmát, viszont amióta a White Hart Lane-en Mauricio Pochettino lett a menedzser, nem sok játéklehetőséghez jut, és így elég kézenfekvő lenne számára a váltás. Persze előzőleg senki nem számított arra, hogy akár egy akkora klub is szóba jöhet, mint a Juventus.

Bentaleb fizetése elég jó a Tottenhamnél, még Harry Kane-nél és Dele Allinál is jobban keres – már csak ezért is szívesen megválnának tőle, a kivásárlási ára körülbelül 10 millió font.

 

Nagy dobásra készül a West Brom

A kínai befektetőknek köszönhetően most van pénz a West Bromnál és ezért még az átigazolási időszak lejárta előtt szeretnének legalább három játékost szerződtetni. Elsősorban csatárt vennének, hogy pótolják a távozni készülő Saido Berahinót.

Úgy hírlik, hogy a kiszemelt támadó Odion Oghalo, a Watford futballistája. A nigériai játékost korábban már egy kínai egyesület szerződtetni akarta mintegy 38 millió fontért, ám az üzletből nem lett semmi. Viszont egy angol klub érdeklődése más tészta.

Ha létrejön a tranzakció, akkor ez lehet a West Brom történetének legdrágább igazolása. Első ránézésre Oghalo nem biztos, hogy megér ennyit. Ám vegyük figyelembe azt is, hogy a Premier League előző szezonjában 15 gólt rúgott.