Átigazolási hírek: Az Anderlechtből igazolna a Liverpool


Bejön az afrikai vonal

Talán Sadio Mane kiváló teljesítménye miatt, talán nem, de Jürgen Klopp egy újabb afrikai támadó leigazolásában gondolkodik. Frank Acheampong jelenleg az Anderlecht labdarúgója és valószínűleg az Afrika Kupán is láthatjuk majd játszani, Ghána színeiben. 

Mindössze 23 éves, így hosszútávon megérheti érte kifizetni hat millió fontot. Nem mellesleg balhátvédként is bevethető és ez mindenképp jó pont Liverpoolban. Igaz, ha januárban leigazolják, akkor nagy eséllyel inkább balszélsőként jut majd szerephez.

 

Fiatal kapust figyel az Arsenal

Arsene Wenger megoldotta azzal a kapuskérdést, hogy 2015-ben szerződtette Petr Cech-et, de ez nem jelenti azt, hogy a klub ne figyelné a fiatal tehetségeket.

A hírek szerint az AZ Alkmaar 16 éves kapusa, Jasper Schendelaar fölkeltette az Ágyúsok érdeklődését. Zsenge kora ellenére már az U21-es csapatban véd és szép jövő előtt áll. Profi szerződése van 2019-ig, úgyhogy az Arsenalnak fizetnie kell érte, ha vinni szeretné.

 

Draxler elég kapós

A Wolfsburg szélsője, Julian Draxler Franciaországba szerződhet, de Olaszország és Anglia is képben van. A játékos nemrég nagy meglepetést okozott azzal, hogy a Schalkéből a Wolfsburghoz szerződött, de most búcsút mondhat a Bundesligának.

A Wolfsburg igencsak jól járhat az eladásával, ugyanis a hírek szerint 30 millió eurót kérnek a 23 éves játékosért. A legkomolyabb érdeklődőnek a PSG tűnik, de Juventus és az Arsenal is komoly esélyekkel pályázik a németre.