Átigazolási hírek: Arteta távozhat az Arsenaltól


Jönnek-mennek a spanyolok

Úgy hírlik, hogy Mikel Arteta rövid úton távozhat az Arsenal csapatától és a West Hamhez igazolhat a 33 éves spanyol középpályás. Sérülések miatt Arteta nem sok mindent tudott hozzátenni az Ágyúsok idei szezonjához és hát igazából egészen jól megvoltak nélküle is. Slaven Bilic viszont nem kispadra igazolná a játékost.

Viszont egy másik spanyol futballista alighanem marad még egy darabig: maga Arsene Wenger beszélt arról, hogy Nacho Monreal közel áll a szerződéshosszabbításhoz.

 

Nyílik a pénztárca

AC Milan v Bologna FC - Serie A : News Photo

Roman Abramovich hajlandó nagy összeget áldozni arra, hogy a Chelsea lehetőleg ne essen ki majd a szezon végén. Sajtóhírek szerint a londoni kékek két, egyenként 30 millió font értékű játékost is szerződtethetnek januárban.

Az egyik potenciális igazolás a Shakhtar Donyeck középpályása, Alex Teixeria lehet, míg a másik szóban forgó játékos Carlos Bacca, aki nyáron ment Sevillából az AC Milanhoz.

 

Jonjo, a boldogtalan

Swansea City v Newcastle United - Premier League : News Photo

A Swansea játékosa, Jonjo Shelvey nem túl elégedett a sorsával. Nem elég, hogy csapata kiesett vasárnap az FA Kupából az Oxford United ellen, de még a szurkolókkal is összerúgta a port.

A Liverpool egykori középpályása a hírek szerint a váltáson gondolkodik és lenne is kérője: Steve McClaren szívesen látná őt a Newcastle színeiben.