Átigazolási hírek: Argentin gólzsákot venne a Chelsea


Chelsea-Arsenal 1-0? 

A Chelsea menedzsere, Antonio Conte még mindig szeretne csatárt igazolni. Olasz sajtóhírek szerint a kiszemelt játékos az Inter futballistája, Mauro Icardi. 

Az argentin támadó összesen 58 gólt rúgott a Serie A-ban és sokáig úgy tűnt, hogy az Arsenalban folytatja. Ugyanakkor a Chelsea biztos több pénzt kínál majd érte plusz a brazil középpályást, Oscart is kölcsönadhatják Milánóba a megállapodás részeként. 

 

Paredes Angliába szerződhet

AS Roma v Liverpool FC : News Photo

Maradván az argentin-olasz vonalon; a Liverpool és a Manchester City is kinézte magának ugyanazt a játékost. Ő nem más, mint az AS Roma 22 éves középpályása, Leandro Paredes. 

A Boca Juniors egykori futballistája az előző szezont az Empolinál töltötte kölcsönben és 16 millió font körül van az ára. A Liverpoolnál abban bíznak, hogy Christian Benteke eladásával ennek az összegnek a dupláját kasszírozhatják, így bőven maradna keret Paredes leigazolására. 

 

Moyes létrehozza a MU „fiókcsapatát”? 

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-MOYES : News Photo

Úgy fest, hogy a Sunderland frissen kinevezett menedzsere, David Moyes afféle menedéket nyújt azoknak a játékosoknak, akik nem férnek be a Manchester Unitedba. 

Paddy McNair, Donald Love, Adnan Januzaj és persze Marouane Fellaini azok a futballisták, akiket a hírek szerint Moyes szívesen látna a Sunderlanben.