Átigazolási hírek: Arda Turan a Manchester United játékosa lesz?


Turan Manchesterben

Törökországi hírforrásokból úgy tudni, hogy az Atlético Madrid középpályása, Arda Turan hamarosan orvosi vizsgálaton vesz részt az Old Traffordon, miután szóban már megegyezett a Manchester Uniteddal. A játékos iránt a Chelsea is erősen érdeklődött, de a török sajtóhírek alapján elég valószínű, hogy Louis van Gaal csapata lehet a befutó.

Jó igazolás? Ha létrejön az üzlet, akkor igen. Turan évek óta a spanyol bajnokság egyik legjobb középpályása, a MU jól járna vele.

 

Egy álom vége

Blackburn Rovers v Liverpool - FA Cup Quarter Final Replay : News Photo

Rickie Lambertnek nincs jövője a Liverpoolnál, pedig tavaly nagy reményekkel szerződött a vörösökhöz. A 33 éves csatár a West Brom játékosa lehet a jövőben.

Nem ment jól neki. Lambert valahogy sosem találta a helyét Liverpoolban, a szakítással mindkét fél jól jár.

 

Pogba Barcelonában?

FBL-EURO-2016-FRA-ALB-FRIENDLY : News Photo

Úgy hírlik, hogy hosszú idő után pont kerülhet Paul Pogba ügyének végére. A Barcelona 64 millió fontért leigazolja a francia középpályást.

Nagy pénz. Igen, ez nem kétséges. Mint ahogy az sem, hogy Pogba nagyon jó játékos és minekután Xavi már nem a katalánok játékosa, szép jövő előtt áll Barcelonában.

 

Beszélnünk kell Kevinről

Wales v Belgium - UEFA EURO 2016 Qualifier : News Photo

A Manchester City is sokáig sorban állt Pogbáért, de lecsúsztak róla. Ugyanúgy, mint Kevin De Bruyne-ről, aki mégis marad a Wolfsburg játékosa.

Meglepő. De Bruyne esetében mindenki arra várt, hogy egy nagy klubhoz igazol a nyáron, de a jelek szerint jól érzi magát ott, ahol van.

 

Bocsi Spurs

FBL-ENG-FACUP-ASTONVILLA-LIVERPOOL : News Photo

Christian Benteke még mindig kéne a Tottenhamnek, de a belga nem túl lelkes ettől. A Spurs kész 32,5 millió fontot is kifizetni érte, ám az Aston Villa támadója a 2013-as átigazolási mizéria óta neheztel a londoni klubra és inkább a Liverpoolba menne.

Akkor most tényleg a 'Poolba igazol? Valószínűleg igen, bár a vörösök már rég elköltötték az átigazolásokra szánt pénzt. Így aztán előbb Raheem Sterlinget kell előbb eladniuk ahhoz, hogy Benetkét megvegyék.