Átigazolási hírek: Angliában még bármi megtörténhet ma estig


Angliában egy nappal később zárul az átigazolási szezon: izzanak vonalak, pörögnek a faxok, az izgalom a tetőfokán, hogy akkor még az utolsó pillantban ki igazol kit. Ez a nap tömény esszenciája az elmúlt heteknek, lássuk hát, mi is történhet a hátralévő igen kevés időben.

 

Ox beleköp a levesbe?

Ha Arsenal rajongó vagy akkor ezt most ne is olvasd tovább. Híradások szerint a Galatasaray mindenáron megszerezné Alex Oxlade-Chamberlain-t. A török klub képviselője már Londonban van, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tegyen az angol válogatott játékosért.

Ez egyszerűen nem történhet meg. Először is, a török átigazolási piac tegnap lezárult és különben is, Ox eladása a világ legnagyobb hülyesége volna, hiszen jelenleg ő az Arsenal egyik legjobb játékosa.

 

Wenger duplázna

Az Arsenalnak csatár és középpályás kell, ezt mindannyian tudjuk. Nyilván Arsene Wenger is tisztában van ezzel és egy utolsó rohamot indít Edinson Cavani és Adrien Rabiot megszerzése érdekében.

Így legyen! A remény hal meg utoljára, nem igaz? A páros szerződtetésével nem csak az Arsenal járna jól, hanem az egész angol foci. Cavani órási erősítést jelentene, de Rabiot sem a kispadot koptatná.

 

Austin a Szarkáknál?

A Newcastle csatársora némi erősítésre szorul azok után, hogy kiderült: Papiss Cisse távozna, Aleksander Mitrovic pedig, hogy is mondjuk, kevésbé tud már lelkesedni. Austin szerződtetése megoldást jelenthet, hiszen már bizonyított a Premier League-ben és szép jövő várhat rá a Szarkáknál.

Túl jó ahhoz, hogy a másodban játsszon. Igaz. Furcsa, hogy senkinek nem ért meg 15 millió fontot a szerződtetése, de talán a Newcastle még időben lépni fog.

 

Mi lesz Pogbával?

A Chelsea nem kezdte jól a szezont, főleg a középpályán akadnak gondok. Pogba leigazolása megoldást jelenthet számukra, bár korábban hiába próbálkoztak ezzel. Viszont nem lehet kizárni, hogy az utolsó pillanatban sikerül megszerezniük.

Utolsó napra hagyni egy ilyen kaliberű igazolást? Meredeknek tűnik, de a Chelsea gazdag klub, szóval akár még össze is jöhet.

 

Louis és a csatárok

Anthony Martial leigazolása nem volt olcsó, de jól mutatja, mekkora szüksége van a Manchester Unitednek csatárokra. Miután az is kiderült, hogy Hernandez távozik, és Wilsont kölcsönadják, kell nekik egy másik csatár.

Mondjuk ebből olyan sok minden nem derül ki. A legvalószínűbb forgatókönyv az lehet, hogy Saido Berahino érkezik James Wilsonért cserébe.