Mourinho szupercsapatot építene


Ha Totti, nem lenne Rómában az, aki; akkor valószínűleg már régóta De Rossi lenne hasonló ikon. A lassan harminc éves középpályásról időről-időre olyan hírek jelennek meg, hogy szívesen kipróbálná magát máshol is. José Mourinho már régóta szeretné megszerezni a kiváló játékost, már az Interes időkben is kacérkodott De Rossi leigazolásával, majd a Real Madridban is szívesen látta volna. Úgy tűnik, hogy most van a legnagyobb esély arra, hogy a portugál mester szárnyai alá kerüljön az olasz, főleg azért mert Mikel egyre inkább a Galatasaray felé kacsintgat és a helyére kéne egy olyan középpályás, aki labdaszerzésben és annak megjátszásában is klasszis szintet tud hozni.

Ráadásul a napokban a Roma elnöke közölte, hogy a klubnál mindenki eladó, ha megfelelő ajánlatot kapnak érte. Nos, jelenleg 10 millió font körül jár ez a megfelelő ajánlat, de nem lennénk meglepve, ha elérné a 15 milliót. A Chelsea mellett a PSG és a Real Madrid is harcol az olasz középpályás kegyeiért.

Tipp: A Chelsea több játékost igazol szeptember 1-ig, mint a MU @ 1.60

Tavaly augusztusban a Portóból a zenithez igazolt Hulk, a brazil válogatott támadó, de szentpétervári kalandja finoman szólva sem jött be. Nem tudott beilleszkedni Luciano Spalletti csapatába, az egész szezonban (minden sorozatot beleszámolva) harminc meccsen lépett pályára, és 11 gólt szerzett. Kvalitásait figyelembe véve, ez elég kevés tőle, a pletykák szerint a rossz teljesítmény mögött az állhat, hogy a csapaton belül nem igazán kedvelték a társak.

Már tavaly és tavalyelőtt is gyakran emlegették a Chelsea-vel egy kontextusban, nem lenne hát nagy meglepetés, ha idén végre Londonban kötne ki. Már csak azért is, mert középpályás mellett csatárra is szüksége van Mourinhonak, hiszen Demba Ba nem marad a kékeknél, továbbá Torres is távozhat az Arsenalhoz (vagy máshová).

Tipp: Hulk a Chelseahez igazol @ 1.90

A Barcelona még a hét elején fölrakta egy Angliába tartó repülőgépre David Villát. A 31 éves csatárt több angol klub is szeretné leigazolni, de a legesélyesebb a Tottenham. Nehezíti a helyzetet, hogy Villát egy évre még a katalán sztárcsapathoz köti a szerződése és még soha nem játszott külföldi csapatban. Mindenestre a Tottenham edzője, Villas-Boas ragaszkodik a csatár szerződethetéséhez és 12 millió fontot sem sajnálna kiadni érte.

Tipp: Villa a Tottenham játékosa lesz @ 1.40

Fredet a Manchester City szeretné megszerezni, de nincs könnyű dolga. A konföderációs kupa döntőjében két találatot jegyző brazil csatárt nehéz lesz elcsábítani a Fluminiséből, mivel még élő szerződése van. Ráadásul a brazil klub elnöke úgy nyilatkozott az ügyben, hogy nagyon elégedettek Fred játékával és eszük ágában sincs elengedni. Ugyanakkor a Citynek Tevez várható távozása miatt kell egy csatár, és nyilván tudnak olyan összeget mondani, amitől egyből mehetnéke támad a brazil támadónak. 

Tipp: Fred a Citybe igazol @ 10.00

 A nyár közepe nem nagyon kedvez a futball vagy a tenisz rajongóinak, így itt a lehetőség, hogy jobban teljen az idő mire a kedvenc bajnokságaid újra elindulnak! Fogadj minél több sportágra, hogy minél nagyobb bónuszt zsebelhess be: július minden hetében 5000Ft bónuszra tehetsz szert!