Dzsudzsák Balázs klubot válthat


A sokak által indokolatlan tartott dagesztáni kitérővel tarkított oroszországi túra akár már most télen véget érhet a válogatott balszélső számára.

A Fulham szekere eléggé döcög, hiszen jelenleg mindössze 10 ponttal kieső helyen állnak, így mindenképp erősíteni szeretnének a támadójátékon is. A csapat 14 összecsapáson mindössze 12 gólig jutott, ami az arab tulajdonos, Shahid Khan számára megengedhetetlen. Amennyiben a Fulham úgy dönt, hogy hajlandó kifizetni a 10 millió euró környékén lévő összeget és Dzsudzsák az orosz fővárosból az angol fővárosba költözik, akkor a széleken dinamikus játékra képes magyar képes lehet új löketet adni a csapatnak. (@5.50)

Persze a hírre állítólag más angol klubok is rámozdultak, annak ellenére, hogy Dzsudzsák számára a jól bejáratott jobb oldali közlekedés is néha megoldhatatlan probléma, bár minden bizonnyal a roller, mint univerzális megoldás a ködös Angliában is jól jöhet. Ilyen mozgolódó a Liverpool is, melynek Suarez esetleges távozása után bőven lenne pénzze arra, hogy az ex-debreceni klasszist kivásárolja jelenlegi szerződéséből. (@ 3.50)

Korábban olasz klubok is érdeklődtek Dzsudzsák iránt, többek között az Inter neve is bele lett dobva a közösbe. (@ 5.00)

Még a nyár folyamán látott napvilágot egy esetleges német szál a Hamburg személyében (@ 8.00), de akár az is elképzelhető, hogy az eindhoveni korszakban aktívan érdeklődő Lille lesz a befutó. (@ 12.00)

Ennél is meredekebb elképzelés, hogy esetleg Dzsudzsák Balázs a Juhász Roland által kikövezett utat járva inkább hazajön és valamely, kellő tőkével rendelkező klubban szürkül bele a magyar valóságba. (@ 25.00)

Az ilyen felröppenő pletykák már évek óta folyamatosan lázban tartják a sportsajtót és a többségükből nem lesz semmi. Így a legnagyobb esély természetesen arra van, hogy Balázs marad ott, ahol van, és április elsején továbbra is a Dinamo színeiben fut ki a moszkvai gyepre. (@ 1.72)

Számolj vissza karácsonyig az Unibet Advent kalendárral! Minden nap más promócióval várunk oldalunkon - ingyen pörgetések, bónuszok, készpénz és tárgy nyeremények, kockázat mentes fogadások a sportfogadás, a kaszinó, a póker és a bingó kedvelőinek!

Látogass vissza minden nap az újabb meglepetésekért!