Átigazolási hírek: a Liverpool a West Ham elől happolhatja el a Barca sztárját


Alex Songért megy a harc

Katalán beszámolók szerint a Liverpool arra készül, hogy beleszóljon a Barcelona és a West Ham tárgyalásaiba, és behúzza a kameruni középpályást.

A WHU egyelőre nem tudott megegyezni a kölcsönben lévő sztár megvásárlásáról a Barcával, és a Pool állítólag kész több pénzt ajánlani annak érdekében, hogy elcsábítsa a jó formában lévő korábbi Arsenal-játékost.

Pont rá van szükségük? Igen. Mivel Steven Gerrard távozni készül, Lucas Leiva jövője pedig bizonytalan, Song megszerzése logikus lépés lenne a Vörösöktől.

A Sotonból mindig lehet vinni valakit

Tottenham Hotspur v Southampton - Premier League : News Photo

A Manchester City egy meglepő húzással a Southamptonban mostanában elfelejtett Jay Rodriguez megszerzésére készül, aki hamarosan visszatérhet keresztszalag-sérüléséből.

Akkor is, ha megveszik Bonyt? Úgy tűnik, hogy igen. A Citynek angol játékosokra van szüksége a kvóta eléréséhez, és James Milner valamint Scott Sinclair menni készül. Egyébként a Liverpool és a Tottenham is régóta figyeli Rodriguezt.

Másik southamptoni másik manchesteri csapatba?

Southampton v Sunderland - Premier League : News Photo

Morgan Schneiderlin távozásáról is beszélnek a Soton kapcsán, őt állítólag a Manchester United vinné 25 millió fontért (10 milliárd forint).

Imád a pletykarovatban szerepelni. De tényleg. A francia játékos hajlamos megfeledkezni arról, hogy már így is nagyon jó csapatban játszik, és úgy tűnik, előbb vagy utóbb távozni fog a St. Maryből. Azért a szezon végét megvárhatná.

Adebayor is cuccol

FBL-EUR-C3-TOTTENHAM-ASTERAS TRIPOLIS : News Photo

Úgy tűnik, Emmanuel Adebayor is távozni észül a White Hart Lane-ről, de kicsit vissza kell vennie a bérigényéből, ha tényleg a Serie A-ban szenvedő Parmánál szeretné folytatni.

Adebayor pénzt akar? Bár hihetetlen, de igaz. A togói ideje lassan lejár a Tottenhamnél, a Serie A mindenesetre fura ötletnek tűnik.

Ravel Rómába megy?

Stevenage v West Ham United - Pre Season Friendly : News Photo

Ravel Morrison, a West Ham süvölvénye a Lazióban élesztheti újra haldokló karrierjét, amelyet eddig pályán kívüli gondok nehezítettek.

Mi? Ez most komoly? Úgy tűnik, igen. A WHU-nál lemondtak a 21 éves angolról, átadólistára tették, a Serie A-ban szereplő római klub pedig vezeti azt a sort, amelybe a leigazolása iránt érdeklődő öt csapat képviselője állt be. Történtek már furább dolgok is, nem?

Fogadj a januári átigazolásokra!