Átigazolási hírek: a Liverpool a Napoli sztárjára cserélné Balotellit


Azt hallottuk...

A Manchester United egyre közelebb kerül az Athletic Bilbao 25 millió fontra tartott (10 milliárd forint) francia belső védője, Aymeric Laporte megszerzéséhez.

Megéri? A 20 éves Laportét a világ egyik legjobb fiatal védőjének tartják, a Manchester United pedig a hírek szerint még ebben a hónapban nyélbe akarja ütni az üzletet. Chris Smallinghoz és Johnny Evans-höz képest feltétlenül előrelépést jelentene Laporte, akinek a megszerzése hatalmas húzásnak bizonyulhat a jövőben.

A United egyébként Mats Hummels megszerzésére is esélyes, 5.00 a szorzó a világbajnok védő Manchesterbe igazolására - FOGADJ!

Azt olvastuk...

A Liverpool szeretné megszerezni a Napoli csatárát, Gonzalo Higuaínt, ennek érdekében pedig kész felajánlani Mario Balotellit az olasz csapatnak.

Megtörténhet? A Liverpoolnak meg kell szabadulnia Balotellitől, és nehéz elképzelni, hogy hazáján kívül máshová igazolna. Kérdés, hogy Balotelli kell-e egyáltalán bárkinek is? A Napoli komoly árat kér majd Higuaínért, akit 30 millió fontra taksálnak (12 milliárd forint), és a Balotelliből valamint Lucas Leivából álló csomag ehhez valószínűleg nem elég. A Liverpoolnak így a zsebébe kell majd nyúlnia.

AJÁNLÓ: Steven Gerrard 20 legszebb gólja a Liverpool színeiben

Bércsillag

Samuel Eto’o 18 hónapra kölcsönbe kerülhet a Sampdoriához.

De miért? A kameruni nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket az Evertonnál, 20 meccsen csak 4 gólt szerzett. Mivel a Sampdoria kész évi 1,6 milliónyi fontnyi (650 millió forint) fizetését átvállalni, bölcs döntés lenne az Evertontól, ha lehúzná a bérlistáról.

Az új Bony?

A Swansea a Newcastle-ben szereplő Papiss Cissével pótolná a Manchester Cityhez készülő Wilfried Bonyt.

De Cisse nem Bony... Igaz, viszont gólerős. Az Afrikai Nemzetek Kupájára elutazott szenegáli játékos 13 meccsen 9 góllal segítette a Newcastle-t az idei szezonban, szerződése pedig 18 hónap múlva jár le. Az üzlet a Newcastle döntésén múlhat.

Távozóban

Kyle Naughton minden bizonnyal távozik a Tottenhamtől januárban, az aláírásáért a Leicester City és a Swansea harcol.

Ki szerzi meg végül? A Spurs-szurkolókat ez nem érdekli, ők gyorsan meg akarnak szabadulni tőle. A 26 éves Naughton sosem volt meggyőző Tottenham-mezben, a Leicesternek pedig - akitől már érkezett egy 3 millió fontos (1,2 milliárd forint) ajánlat, amit nem fogadtak el - sokkal nagyobb szüksége van rá. Ha a Leicester még egy milliót rátesz, valószínűleg meg is kapja.

Reus a Realhoz kerülhet? Cech az Arsenalhoz? Vlaar a Unitedhez? FOGADJ!