Átigazolás hírek: A MU lépése jól jön a Liverpoolnak


Brazil fiatalt vehet a MU

A Manchester United jobbhátvédet keres és így bukkant a Monaco 21 éves brazil válogatott játékosára. A bökkenő csupán annyi, hogy Fabinho ára alsó hangon 20 millió font.

Megéri? Nyilván fölmerül a kérdés, hogy ér-e ennyit akármelyik jobbhátvéd. Mindenestre az tény, hogy a Rio Ave-től érkezett Fabinho derekasan kivette részét a Monaco BL meneteléséből.

 

Clyne és a Liverpool

Southampton v Aston Villa - Premier League : News Photo

A United lépése Fabinho-ügyben utat nyithat a Liverpool számára, hogy leigazolja Nathaniel Clyne-t a Southamptonból. Clyne lehetne a 'Pool negyedik igazolása a nyáron és nagyjából 15 millió fontba kerülne. 

Megtörténik? Igen. Clyne nagyon közel áll ahhoz, hogy aláírja a szerződést.

 

Sterling értéke

Slovenia v England - UEFA EURO 2016 Qualifier : News Photo

A Liverpool ügyesen srófolja föl Raheem Sterling árát. A Manchester City-nek 40 millió fontot kéne kiperkálnia érte.

De azért eligazol, ugye? Valószínűleg igen, de ez egy hosszú történet lesz. 

 

Demba Ba visszatér?

FBL-EUR-C3-BESIKTAS-BRUGGE : News Photo

Demba Ba visszatérhet Angliába, miután a Besiktasnál komoly pénzügyi vitája támadt. A West Ham és a West Brom érdeklődik iránta.

Gólok. Igen gólerős játékosról van szó, kérdés, hogy mennyire van formában? Viszont egy jó Demba Ba sokat dob egy csapat támadójátékán.

 

Micah Richards Villája

ACF Fiorentina v Tottenham Hotspur FC - UEFA Europa League Round of 32 : News Photo

Micah Richards aláírt az Aston Villához, ráadásul Tim Sherwood ingyen szerzete meg őt, miután lejárt a játékos szerződése a Manchester City-nél. 

Okos döntés? Az. Remélhetőleg Richards mihamarabb felépül sérüléséből és akkor nagy hasznára lehet a Villának a középhátvéd posztján.