Átigazolás hírek: Insigne Liverpoolba tart?


A Liverpoolnak valahogy pótolnia kell majd Manét

Eddig nagyon jól megy a Liverpoolnak ebben a szezonban, melynek végére akár egy Bajnokok Ligája indulást érő helyet is elcsíphetnek. Jürgen Klopp csapata remek formában van és jönnek az eredmények, ám januárban mindenképp erősíteniük kell ahhoz, hogy ez így is maradjon.

A német menedzser listájának elején Lorenzo Insigne van. Az olasz válogatott futballista jelenleg a Napoli kötelékébe tartozik, de a hírek szerint komoly vitája van a klubbal, amely hallani sem akar a játékos fizetési igényéről, ami nagyjából 100000 font lenne hetente. 

A Napoli így nem akar szerződést hosszabbítani Insignével, akinek az árát 44 millió fontban határozták meg. A Liverpool még ezt az összeget is hajlandó lenne kifizetni, ugyanis Manéra nem számíthatnak egy darabig az Afrika Kupa miatt.

 

Új balhátvéd a Chelsea-ben?

Nem csak a Liverpool, de a Chelsea is nagyon jól kezdte a szezont Antonio Contéval a kispadon és januárban ők is nagy dobásra készülnek az átigazolási piacon.

Annak ellenére, hogy nemrég igazolták le Marcus Alonsót a balhátvéd pozíciójára, a londoni kékek egy másik balbekket szerződtethetnek Ricardo Rodriguez személyében, aki jelenleg a Wolfsburgot erősíti.

A 24 éves védőt jelenleg a világ legjobbjaként tartják számon a posztján és már nyáron is lehetett arról hallani, hogy pályafutását Angliában folytatja. Nem csak hátul, hanem a középpálya bal oldalán is bevethető és ezért biztos, hogy sorban állnak majd érte a csaptok.

 

Távozhat Liverpoolból a fiatal tehetség

Az előző szezonban Joe Gomez valósággal berobbant a köztudatba, viszont egy sérülés miatt nem tudott teljesen kibontakozni a Liverpool színeiben. 

Most viszont már teljes intenzitással edz az angol U21-es válogatott játékos, de hát bőven van lemaradása a csapattársaihoz képest. Emiatt könnyen előfordulhat, hogy Klopp egy rövid időre kölcsönadja a 19 éves futballistát.

A hírek szerint a másodosztályú Huddersfieldhez kerülhet, ahol Jürgen Klopp egyik jó barátja, David Wagner a menedzser.