Afrika legjobb csapata lesz az ellenfél


Magyarország2.55  döntetlen3.10  Elefántcsontpart2.90
Nehéz eldönteni, hogy a pénteki felkészülési meccsre kockázatosabb fogadást kötni, vagy a hétvégi kupadöntő-dömpingre. Mindenestre pályára lép a magyar válogatott és ha már így alakul, akkor nézzük, mire mehetünk ezzel a ténnyel.

Storck úgy nyilatkozott az MLSZ sajtótájékoztatóján, hogy „iránymutató lesz a pénteki mérkőzés.” Nos, ezzel nehéz vitatkozni, hisz ha kapunk egy négyest, akkor nem jó az irány. Persze ez csak egy felettébb rosszmájú megjegyzés, nagy eséllyel ugyanolyan szervezett játékot produkál majd a nemzeti csapat, melyet már megszokhattunk Dárdai, majd Storck alatt. Az viszont lehet, hogy a fiúk fásultabbak lesznek a szokásosnál, mert ha igazak a hírek (márpedig miért kételkedjünk) akkor a héten véget érő ausztriai edzőtábor fő célja az volt, hogy némi erőnlétet pakoljanak a srácokra, ami azért elég jó ötlet volt, na.

Jó lenne, ha a válogatott azt az arcát mutatná, amit a horvátok elleni barátságos meccs (1-1) második félidejében láttunk tőlük és akkor nagy gond nem lehet. Különben is, a rangos bajnokságokban futballozó elefántcsontparti futballistáknak a szezon végén valószínűleg annyira hiányzik ez a budapesti hakni, mint a fogfájás. Ilyenformán nehéz azt elképzelni, hogy Wilfried Bony (Manchester City) vagy éppen Salomon Kalou (Hertha) felszántja majd az Üllői út gyepszőnyegét a győzelem érdekében.

Egyszóval minden adott egy jóféle, klasszikus döntetlenhez, főleg, hogy félidőben „sorcsere” lesz, a második játékrészben leginkább azok a futballisták kapnak majd lehetőséget, akik eddig nem játszottak valami sokat a magyar nemzeti tizenegyben. De lesz, akit így sem látunk majd pénteken: Elek Ákos, Korcsmár Zsolt és Németh Krisztián sérülés miatt kihagyja a találkozót.

Szurkolóként abban bízhatunk (és alighanem a válogatottnál is ezt remélik), hogy az elefántcsontparti válogatott kellemes edzőpartner lesz és nem rúgják szét egyik játékosunkat sem 21 nappal az Európa-bajnokság előtt. Na meg abban, hogy Böde jön.

Tipp: Félidőben döntetlen @ 1.92

Eredmény tipp: Magyarország-Elefántcsontpart 1-1 @ 6.75

Szerezz akár 3000 Ft-os kockázatmentes fogadást a válogatottal! Katt ide a részletekért!