Kupaszerda Spanyolhonban


A Real Madrid mostanában szinte már hazajár Mestellába, mivel a hétvégi bajnoki során is Valenciában játszottak. A mai találkozó pedig bő egy héten belül zsinórban a harmadik meccs lesz a két csapat között.

Valencia 4.50, döntetlen 4.00, Real Madrid 1.67

A kupapárharc első mérkőzésén 2-0-ra nyert a Madrid hazai pályán, a hétvégi bajnokin pedig a Valencia otthonában mért elemi csapást a dél-spanyolországi együttesre. Gyakorlatilag csodának kell ahhoz történnie, hogy ne a Real jusson tovább ma este.

Idén öt tétmeccsen a Real négyszer győzött, 15 gólt rúgtak és négy alkalommal egyet sem kaptak, annak ellenére, hogy a Pepe-Ramos tengely nem léphetett pályára. Ők most is hiányoznak majd a csapatból Marcelo és Kaka mellet, bár utóbbi valószínűleg nem sokáig lesz a Real játékosa.

Úgy tűnik, hogy a Valenciának valamilyen Real fóbiája lehet, ugyanis idén csak két meccsen kaptak ki, de mind a kettőt a fővárosi csapat ellenében bukták el. A rejtélyes fóbia legyőzését biztos nem segíti elő, hogy a csapat két kulcsembere Soldado és Albelda sem áll Ernesto Valverde rendelkezésre.

Tipp: Valencia – Real Madrid 1-3 @ 12.50

Viszont ember legyen a talpán, aki megmondja a tutit a nap másik kupa visszavágójáról.

Sevilla 1.36, döntetlen 4.60, Real Zaragoza 8.50

A zaragozai találkozón nem született gól, úgyhogy szinte egyenlők az esélyek. Már csak azért is, mert a két csapat a bajnokságban is gyakorlatilag egyformán teljesít. (A Sevilla egy ponttal előzi meg a 13. helyen álló Real Zaragozát).

A Zaragoza idei öt meccséből hármat elveszítet (mindhárom bajnoki), és egy döntetlen, illetve ugyanennyi győzelem a mérlege. Ellenfele is ugyanilyen mutatókkal rendelkezik, leszámítva azt a különbséget, hogy a Sevilla a bajnokságban nyert egy meccset. Akárhogy is lesz, ma eset kiderül, hogy ki a vakok közt a félszemű.

Tipp: Sevilla – Real Zaragoza, félidőben 0-0 @ 2.95