Ki állítja meg a Barcelonát?


Real Sociedad 8.50, döntetlen 5.25, FC Barcelona 1.30

Tizenkilenc forduló után a Barcelona a La Liga történetének legjobb őszi teljesítményét mondhatja magáénak. Ez a kijelentés még akkor is megállja a helyét, ha a hétközi kupameccsen csupán egy ikszre (2-2) futotta a Malaga ellen. A bajnokságban a Barca eddig mind a tíz idegenbeli meccsét simán megnyerte, nagy meglepetés lenne, ha éppen a Real Sociedad vetne véget ennek a sorozatnak. Már csak azért is, mert igencsak hullámzó a hazai teljesítményük (öt győzelem, három döntetlen, két vereség).

Tipp: Real Sociedad - Barcelona 0-4 @18.00

Valencia 3.90, döntetlen 3.55, Real Madrid 1.85

A Realtól hazai pályán egy harmatgyenge 0-0-ra futotta az előző bajnoki fordulóban, a kiesőjelölt Osasuna ellen. Igaz a hétközi kupameccsen pont a Valencia ellen tudott javítani a Királyi Gárda (2-0). Így aztán egy héten belül kétszer is találkoznak a csapatok, ezúttal a bajnokságban. A Valenciának minden esélye megvan ahhoz, hogy javítson hiszen eddig csak kétszer kapott ki hazai pályán, egy döntetlen és két vereség mellett. Persze ehhez az is kell, hogy csatáraik valamivel kevésbé enervált módon mozogjanak ahhoz képest, mint kedden tették.

Tipp: Valencia - Real Madrid 2-1 @ 15.00

Atletico Madrid 1.25, döntetlen 5.25, Levante 11.00

A második helyezett Atletico jól szerepelt a hétközi kupameccsen, viszonylag simán nyertek 2-0-ra a Betis ellen, természetesen Falcao ismét betalált. A bajnokságban hazai pályán még egyszer sem kapott ki a madridi alakulat, nem valószínű, hogy a Levante ellen kezdenének pontokat szórni. Főleg, hogy a Levante számára nem sok babér termett eddig idegenben, vonatkozó mérlegük 3-2-5.

Tipp: Atletico Madrid - Levante 3-1 @ 12.50