Jön a döntő és a bronzmeccs


Svédország2.02  döntetlen8.50  Montenegró2.20
A bronzéremért játszik egymással a két csapat: Svédország nem tudott mit kezdeni a norvég hengerrel az elődöntőben (29-25), míg a címvédő Montenegró leginkább Silvia Navarro bravúrjainak köszönhetően maradt alul péntek este Spanyolországgal szemben (19-18).

Pedig kapaszkodtak rendesen a svédek, de hiábavaló volt a szívós munka, nem tudták fölőrölni a norvégokat. Egyébként december 17-én már játszott egymással Montenegró és Svédország: a középdöntő utolsó meccsén 29-30 arányban maradtak alul a svédek.

Most is hasonló eredményre van kilátás, azt leszámítva, hogy előre szinte lehetetlen megjósolni, hogy merre billen majd a mérleg nyelve és éppen ki lesz jobb egy góllal. Leginkább a gólok számában érdemes gondolkodni, valószínűleg inkább ötven találat fölött termelnek majd a csapatok, mintsem alatt.

Tipp: Gólok száma 54,5 felett @ 1.88


Norvégia1.43  döntetlen9.00  Spanyolország3.85
Mindkét döntős csapathoz volt szerencséje a magyar válogatottnak is: Norvégiát megvertük egy számukra már tét nélküli meccsen a középdöntőben, míg Spanyolországtól még a csoportmeccsek alatt kaptunk ki egy igen szoros mérkőzésen.

Erőviszonyokról itt sincs túl sok értelme beszélni, hiszen mindkét csapatban remek játékosok játszanak és csakúgy, mint a bronzmeccs esetében, a pillanatnyi forma dönthet.

További párhuzam a bronzmeccsel, hogy ez a két csapat is játszott egymással már a középdöntőben, akkor Norvégia nyert 26-29 arányban.

Tipp: Gólok száma 47,5 felett @ 1.81

Eredő odds: 3.84