Győzelmi kényszerben a Midtjylland


FC Midtjylland4.40  döntetlen11.50  Győri Audi ETO KC1.31

A dán csapat igazán kétarcú ebben a sorozatban. A Vardar Skopjétól kétszer is simán kikaptak viszont a bombaerős Győr együttesét idegenben verték. A Győr ezzel szemben a macedónokat oda-vissza legyőzte.

Mindkét csapat számára rendkívül nagy téttel bír ez a mérkőzés, mivel a csoportban megszerzett pontokat magukkal viszik a csapatok a középdöntőbe. A hazaiak vereség esetén nagyon nehéz helyzetbe kerülnének, mivel csupán a korábban említett győzelmet vinnék magukkal.

A magyar csapat számára is létfontosságú a győzelem, mivel ebben az esetben jó pozícióba kerülne már a középdöntős csoportban is. Jó hír, hogy Görbicz Anita egyre jobban formába lendül, mi több az ő zseniális passzából szerezte Heidi Löke az utolsó másodpercben a győztes gólt az előző fordulóban – amit aztán a forduló góljának is választottak.

A mérkőzés egyértelmű esélyese a vendégcsapat, de az Audi Arénában bizonyították már a dánok, ezért véletlenül sem lehet egy karlegyintéssel elintézni őket. Ettől függetlenül óriási meglepetés lenne, ha még egyszer megismételnék az ott nyújtott teljesítményüket.

Tipp: Vendég @ 1.31