Előrehozott döntőt játszik a Győr a női Bajnokok Ligájában


Buducnost Podgorica2.10  döntetlen8.00  Győri Audi ETO2.10
A két együttes gyakorlatilag teljen uralta az elmúlt három év küzdelmeit. Ez a három esztendő kétszer a magyar és egyszer a montenegrói gárda sikerével zárult.

A győri lányok számára minden tökéletesen alakul. A hétvégén megnyerték a Magyar Kupát és már csak ezért is nagy önbizalommal várhatják a BL final fourt. Hazai közönség előtt egyértelműen a győzelem a cél. A csoportban már találkozott egymással a két együttes és akkor mindig az éppen aktuálison otthon játszó csapat győzött.

A Podgorica számára idén is simán sikerült az elődöntőbe jutás. A Nagybánya ellen oda-vissza magabiztos győzelmet arattak. Kapusposzton tavalyhoz képest sokat gyengültek, mivel Woltrering hazatért Németországba. Ez egy komoly vérveszteség, de a csapat nélküle is bombaerős. Neagu illetve Bulatovic kikapcsolása döntő jelentőségű lehet, mert ha ők jó napot fognak ki, akkor szinte verhetetlenek.

Előrehozott döntő lesz ez a mérkőzés és az a csapat nyer, amelyik jobban bírja erővel illetve koncentrációval. A győri kulcsjátékosok remek formában vannak, úgyhogy joggal számíthatunk az ETO győzelmére.

Tipp: Győr @ 2.10


CSM Bucaresti2.80  döntetlen8.50  Vardar Skopje1.65
A két együttes először találkozik nemzetközi kupában. A román csapattól már az óriási bravúr, hogy egyáltalán bejutott ide, mivel a Rostov jóval esélyesebb volt ellenük. Viszont a macedónok számára már-már rutinfeladat volt a legjobb négybe jutás, mert zsinórban a harmadik évben jutottak be.

Kim Rasmussen együttesének remek szezonja van. A bajnokságot magabiztosan vezetik és ebben a sorozatban is történelmi sikert arattak. Jó kerettel rendelkeznek, de senki nem számított ilyen jó szereplésre tőlük. A Rostov elleni meccseken remekül támadtak és erre építhetnek itt is. Gulden jó játékára most is óriási szükségük lesz, akár csak az egész szezon során.

Davis kinevezése remek döntésnek bizonyult a macedónok részéről. Magabiztos győztek Larvik elleni párharcban, ami jelzi, hogy idén is komolyan számolni kell velük. A keretben sikerült minden sztárral megállapodni a folytatásról, ami jelzi, hogy tényleg jól alakulnak a dolgok a csapat körül. Gyakorlatilag minden poszton két klasszis játékossal rendelkeznek. Fontos lehet ebben a két napban ez. Védekezésük parádésan működik és Lekic vezetésével támadásban is megvan a kellő kreativitás.

A találkozó esélyese a macedón csapat, de a románok idén már sok-sok meglepetést okoztak a sorozatban.

Tipp: Vardar Skopje @ 1.65