Bebiztosíthatjuk részvételünket az Európa-bajnokságon


Magyarország1.17  döntetlen12.00  Lengyelország6.00
A két együttes szerdai mérkőzését magabiztosan 27-24-re nyerték meg a magyar lányok. A vasárnapi meccsen bebiztosíthatjuk számunkra a selejtezőcsoport első helyét amennyiben győzünk, vagy háromnál kevesebb góllal kapunk ki.

A mieink egy építkezés elején járnak. Annyit viszont megállapíthatunk, hogy az Elek Gábor, Ambros Martín kettős által irányított válogatott jó irányba tart. A védekezés remekül összeállt ilyen rövid idő alatt is, de a támadójátékunkra sem lehetett panasz. Hosszú út elején járnak a lányok, de annyi bizonyos, hogy azon az úton kell tovább haladni ahol szerdán elindultak.

A vendégek számára nem olyan rózsás a helyzet. Kim Rasmussen komoly gondokkal küzd, mivel a fele kezdőcsapata sérüléssel bajlódik, emiatt ezen a mérkőzésen sem állnak a rendelkezésére. Kudlac illetve Woitas a két legnagyobb név közülük. A továbbjutás vélhetően számukra is könnyedén meglesz a csoport erőviszonyait nézve, mivel sem Szlovákia sem pedig Finnország nem jelenthet komoly gondot számukra.

A vasárnapi mérkőzés számunkra a fontosabb, mivel a mai napig nehezen tudta a magyar kézilabda társadalom megemészteni a borzasztó világbajnoki szereplést. Az Olimpián ugyan nem leszünk ott, de legalább revánsot vehetünk a lengyeleken.

Tipp: Fogadás hendikeppel (0-5) Magyarország -5,5 @ 2.12