Hajrá Magyarok! - Sajtóközlemény


A mai nap folyamán sajtótájékoztató keretein belül jelentették be, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség szponzori megállapodást kötött az Unibettel, amely korábban már támogatta a Ferencváros labdarúgócsapatát is.

Az Unibet az egyik legnagyobb európai - sportfogadással, online pókerrel és egyéb online játékokkal foglalkozó - szerencsejáték szolgáltató cég, mely egyre bővülő felhasználóival immár Magyarországon is meghatározó szereplője a piacnak. A cég az utóbbi években kétszer is elnyerte a legrangosabb legjobb európai online sportfogadó cég díját, mint az egyik legjobb oddsokat és legszélesebb fogadási palettát kínáló, valamint egyszerű felhasználást, biztonságos be- és kifizetést nyújtó cég.

Nem titkoljuk, a szponzorációja által növelni szeretnénk ismertségünket Magyarországon és megosztani a magyar játékosokkal a színvonalas fogadás élményét, ugyanakkor a kézilabda támogatása is fontos számunkra - ha ismered az érzést, amikor munka közben fél szemmel az eredményeket lesed az olimpia, a Vb vagy az Eb alatt, akkor tudod, hogy mire gondolunk.

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra , hogy ez a megállapodás létrejött. Hiszünk a magyar kézilabdában és szeretnénk hosszútávon segíteni abban, hogy a mostaninál is nagyobb magasságokba emelkedjen. Ezentúl kiemelt szerepet szánunk a magyar kézilabdának a fogadási kínálatunkban is és számos promócióval készülünk játékosaink számára, már a vasárnap kezdődő dániai Európa-bajnoksággal kezdődően.

A dániai Európa-bajnokság minden mérkőzésére piacvezető fogadási kínálattal készül az Unibet.