Pörögnek tovább a BL meccsek


KIF Kolding5.50  döntetlen12.50  Barcelona Intersport1.23
Spanyolországban nem várt izgalmat hozott a két csapat ütközete. Papíron mindenki a Barca győzelmét várta, ehhez képest az első negyed óra végén 10-2-es vendég vezetést mutatott az eredményjelző. A végére azért a katalánok otthon tartották a két pontot hisz egy nagy feltámadás után 28-25-re legyőzték a dán bajnokot.

A mostani összecsapás is annyiban hasonlít az előzőhöz, hogy a gránátvörös-kékek a toronymagas esélyesek. Múlt hétvégén ráadásul egy bravúros győzelmet arattak a Vardar Skopje otthonában. Ők lettek az első csapat, akik győztesen tudták elhagyni a szkopjei poklot. Perez De Vargas fantasztikus formában védett, teljes mértékben tudta pótolni a katari válogatottal olimpiai selejtezőn játszó Saric-ot. A Kolding számára még nyitott a továbbjutás annak ellenére, hogy egy győzelmet és hét vereséget számlálnak.

Hazai pályán mindig veszélyesek a dán csapatok, de a katalánok világklasszis gárdája nem igazán szokott botlani az ilyen kötelező jellegű mérkőzéseken.

Tipp: Vendég -4,5 @ 1.95


HCM Minaur Baia Mare1.32  döntetlen11.50  Elverum4.25
A nagybányai csapat idén először tagja a Bajnokok Ligája mezőnyének. Próbálták is ehhez megfelelően megerősíteni a keretüket a magyar kézilabda barátok számára két igazán jól csengő névvel sikerült is Uros Vilovszki és Iváncsik Tamás személyében. A vendégcsapat megnyerte a norvég bajnokságot, de idén sem a BL-ben, sem pedig a hazája bajnokságában nem szerepel valami acélosan.

A hazai gárda számára bír még téttel a mérkőzés, mivel minimális esélyük van még a továbbjutásra. Idegenben a két csapat döntetlent játszott, ami most nagyon fájhat a román csapatnak, mivel most az az egy pont rettenetesen hiányzik a végelszámolásnál. Az Elverum számára a tisztes búcsún kívül más tétje nincsen a mérkőzésnek.

Gólgazdag meccsnek nézünk elébe, mivel a vendég csapat több, mint 30 gólt kap mérkőzésenként, a hazaiak pedig biztosan szeretnék a lehető legjobban kiszolgálni saját közönségüket.

Tipp: Gólok 57,5 felett @ 1.95


Montpellier1.90  döntetlen9.00  Pick Szeged2.28
A Montpellier csapata az utolsó előtti helyről várja ezt a fordulót, a Tisza-parti alakulat pedig az ötödikről. A hazai csapat számára óriási csalódás ez a helyezés, mivel csak egyetlen győzelmet tudtak ezidáig összegyűjteni a szezonban. A vendégek viszont öt győzelem mellett három vereséget számlálnak és teljesen nyitott számukra a csoport, mivel akár még a második helyezés is elérhető a számukra.

Hazai pályán gigászi küzdelemben, 28-27-re győzött a Pick. A Montpellier pocsék formában van az utóbbi időben: ugyan a második helyet foglalja el a francia bajnokságban, de óriási meglepetésre 34-32-es vereséget szenvedett hazai pályán a hétközi bajnoki fordulóban a 11. helyezett Touluse csapatától. Ezzel szemben a Szeged remek formában játszik az utóbbi időben. A magyar bajnokságot meggyőző fölénnyel vezetik és a Bajnokok Ligájában is szépen menetelnek. A sérültjeik szinte egytől egyig felépültek egyedül, Thiagus Petrus játéka kérdéses.

Mindkét fél számára kulcsfontosságú a mérkőzés hisz a franciák egy győzelemmel nagy lépést tehetnek a továbbjutás felé, a Szeged pedig szinte ugyanebben a helyzetben van.

Tipp: Vendég +1,5 @ 1.60

Eredő odds: 6.08